Hondencafe Woof Me Amsterdam
Food & Drinks

In dit nieuwe hondencafé kun je gezellig daten met je viervoeter

Wij houden van ons lieve, knuffelbare en trouwe viervoeter. Het liefst nemen we hem overal mee naartoe, maar helaas gaat dat niet altijd. Er zijn een hoop kattencafés de afgelopen jaren geopend; je hebt zelfs wijn voor katten op de markt. Helaas bleven de hotspots voor honden een beetje achter. Toch is daar gelukkig nu verandering in gekomen. In Amsterdam is het geweldige hondencafé Woof & Me  nu dé place to be. Bij dit café kun je samen met jouw grote liefde gezellig een taartje eten die ook nog eens dog-proof is.

Koffie drinken bij Hondencafé Woof & Me in Amsterdam

Er zijn een aantal plekken waar je hondje welkom is maar dat is lang niet overal. Nu is er speciaal een café dat helemaal in het teken staat van jouw viervoeter. Terwijl jij een latte macchiato drinkt kan jouw Fikkie of Pluto genieten van een Puppiccino. Naast deze lekkernij staat er ook nog een no choco-brownie, woofin en dognuts op het menu. En dat is allemaal geschikt voor het buikje van je hond. Uiteraard is er aan de baasjes ook gedacht, want ze hebben ook heerlijke broodjes, koffies en taartjes.

Na al dat lekkers heeft je hond uiteraard weer volop energie om te spelen. Dit kan hij mooi doen met al zijn andere dierenvriendjes in de honden ballenbak. Hier kan hij zich heerlijk uitleven. Alle honden mogen overigens meegenomen worden naar het hondencafé en ze zijn vrij om lekker los te lopen. Ook als je zelf geen hond hebt is dit natuurlijk de ideale kans om al die andere knuffelbeestje te aaien. Uiteraard is het eten ook de moeite waard om er te lunchen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door woof & me . DOG CAFE (@woof.and.me)

Waar zit dit geweldige hondencafé?

Het hondencafé Woof & Me is gelegen in De Pijp in Amsterdam aan de Verbindingsstraat 3. Je kunt er niet reserveren, maar als je vroeg komt is er hopelijk plek genoeg. Ze zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 10-17.00 uur. Is jouw hond niet zo’n dierenvriendje en vindt hij het fijner om zelf rustig rond te banjeren? Dan kan je het beste dit hondencafé in de ochtend bezoeken, dan is het wat rustiger.

Wil je nou weten wat je hond achteraf van deze ervaring vond? Dan moet je beslist ons artikeltje lezen waarbij we uitleggen dat jouw hond via een knop gezellig met je kan praten. Wij gokken op een hele enthousiaste woef waf waf wat er uit zijn bek zou komen.

hondencafé-donuts

woof-and-me-koekjes-hondencafé

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!