horse-kicks-paard-sneakers
Foto: Horse Kicks
Style

Met deze peperdure Horse Kicks loopt je paard er fashionable bij

Schoenen, daar kunnen we niet genoeg van hebben. Het liefst kopen we het ene na het andere prachtig designer paar, maar helaas laat ons portemonnee dat niet altijd toe. Vaak hoeft dat ook niet, want laatst kwamen we er achter dat de Primark laarzen verkoopt die lijken op een designer paar van 650 euro. Al die schoenen voor jezelf zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar als je een paard hebt wil je ook dat hij er goed bijloopt. Goed nieuws, want dat kan nu met de Horse Kicks.

Ook je paard kan nu sneakers aan: de nieuwste Horse Kicks

Ben jij een sneaker verzamelaar en in het bezit van een paard? Dan kan je deze hobby voortaan delen met jouw knol. Designer Marcus Floyd maakt namelijk sneakers op maat voor jouw buddy. Goedkoop zijn niet, want je legt er maar liefst 1200 euro voor neer. Ieks, daar gaan wij spontaan van galopperen.

Wellicht kun je ze over een tijdje wel tweedehands kopen en zie je ze op Vinted verschijnen. Dat zou een hoop schelen! Nu zou je misschien denken dat hij slechts 1 variant heeft ontworpen, omdat het al bijzonder genoeg is. Toch is niets minder waar. De collectie bestaat uit verschillende modellen met overigens allemaal dezelfde prijs.

Verschillende modellen sneakers voor je paard

De ontwerper Marcus Floyd is geboren in Lexington. Dit is tevens de thuisbasis van ’s werelds grootste paardensporters. Horse Kicks is opgericht in de paardenhoofdstad om paarden te geven wat ze verdienen. Floyd studeerde ’the art of shoe decon/recon’ op de Shoe Surgeon’s SRGN Academy. Nooit geweten dat er überhaupt een school voor schoenen bestaat.

Verschillende modellen van onder andere Adidas, New Balance en Air Jordan zijn in een nieuw paarden jasje gestoken. Het is een product dat nog nooit eerder in de sneakerwereld is vertoond. Echter zijn paardenschoenen overigens niet iets nieuws. De hoefschoenen zijn een alternatief voor hoefijzers en zorgen ervoor dat de hoefmechanisme niet wordt verhinderd.

snakers-horse-kicks-new-balance

Horse Kicks aanschaffen

Je kunt met Marcus contact opnemen via de site van Horse Kicks om te informeren naar zijn unieke customer horse made sneakers. Ze zijn gemaakt op een vooraf beschermde laars die speciaals zijn ontworpen voor paarden. Hoewel je deze sneakers misschien eerder als kunstwerken ziet, zijn wel echt 100% draagbaar.

Tien procent van de opbrengst gaat  naar de goeden doelen verbonden aan het Sneaker Ball Lex. Je doet dus ook nog eens wat goeds voor de wereld als je ze aanschaft. Wil je de collectie liever in het echt bezichtigen voordat je een fortuin uitgeeft? Op 12 november zal de gehele collectie te zien zijn op het Sneaker Ball Lex liefdadigheidsevenement.horse-kicks-sneakers

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!