fit-stijlvolle-huawei-gt-3-pro-smartwatch
Style

Blijf fit met deze stijlvolle Huawei GT 3 Pro smartwatch

Ben je al heel lang opzoek naar een smartwatch, maar vind je het lastig om een trendy en stijlvolle variant te vinden? Stop dan met zoeken: de Huawei Watch GT 3 Pro is dé watch waarvan jouw hart een sprongetje van geluk zal maken. Niet alleen is deze smartwatch een beauty om te zien, maar ook gaan de batterijen ontzettend lang mee: wel 7 dagen bij normaal gebruik. En dat is mega handig omdat je het horloge voor alles kan gebruiken. Waarom deze smartwatch onmisbaar is aan jouw pols? Dat gaan we je snel vertellen.

De trendy Huawei GT 3 Pro smartwatch

Op de redactie van Womanly kwam de kerstman al vroeg tevoorschijn; wij mochten deze topper namelijk zelf testen. Het horloge met de witte keramische band lag te schitteren in het doosje. Toen de verpakking openging kregen we een grote glimlach op ons gezicht. De combinatie van een witte band met een gouden touche om de rand van de klok is ontzettend chique. De klok past bij elke kledingstijl en is naast een handige fit tracker ook nog eens een echt fashion item.

Bij het installeren van het horloge viel ons meteen op dat je uit ontelbare wijzerplaten kan kiezen. Dat maakt het leuk als je de vorige zat bent. Lijkt het net of je weer een nieuwe watch om je pols hebt. Hij werkt met Huawei-apparaten, iOS- en Android telefoons en is gemakkelijk te verbinden. Het enige wat je hoeft te doen is de QR code scannen om de Huawei Health-app te downloaden of opzoeken. Dan open je de Huawei Health-app en voeg je het apparaat toe. Meer uitleg? Volg dan de handleiding van de Huawei Watch

 

Slimme functies van de Huawei GT 3 Pro

Bij normaal gebruik kun je het horloge wel 7 dagen gebruiken zonder de batterijen op te hoeven laden. Bij intensief gebruik zal dit 4 dagen zijn. Dat val best mee, aangezien het horloge 24 uur per dag jouw gezondheid monitort. Zo laat hij jouw hartslagen per minuut zien, maar ook de calorieën die je verbrand, de stappen die je zet en zelfs je zuurstofopname meet hij.

Al je prestaties zie je heel handig in één overzicht in de Huawei Health app. Zo heb ik in 11 dagen 835 kcal verbrand, dat is 81.628 stappen. De app vertelt mij erbij dat dit in totaal 2.8 kippenboutjes zijn (krijg je spontaan trek van). Oke, ik geef eerlijk toe: dat is niet zo veel, maar als eindredacteur zit je dan ook veel op je luie reet om mooie artikeltjes te schrijven. Gelukkig heb ik de medailles die de app uitdeelt wel gehaald met 10.000 stappen. Zo geeft de smartwatch mij toch nog een (pols)schouderklopje.

Gemaakt van sterkste glas ter wereld

Ben je een echte kluns en stoot je overal tegenaan? De donkere titanium variant en de witte keramische hebben allebei safierglas: dit is het sterkste glas ter wereld. Uiteraard moet je er nog wel mee uitkijken, maar je zal er minder snel krasjes op zien.

Als chaoot en kluns vind ik het overigens ook heel fijn dat de smartwatch een functie heeft waarmee je jouw telefoon gemakkelijk kan terugvinden middels een piepje. Zelfs als hij op stil staat. Echt even helemaal kwijt? Bellen is ook mogelijk met de smartwatch en het geluid daarvan is top.

Huawei GT 3 Pro smartwatch

Verschillende sportprofielen mogelijk

Ben jij een echte sportfanaat in hart en nieren? Dan zit je met deze smartwatch wel goed. Je kunt namelijk verschillende sportprofielen aanmaken. Zo heb je de keuze uit onder andere een persoonlijk hardloopprofiel, krachttraining, fitness profiel en zelfs eentje waarmee je kan skeeleren. Kan je er echt geen afstand van doen en duik je graag? Ook dit is geen probleem onder water.

Met het horloge kun je 30 meter diep duiken. Hij meet onder andere hoe lang je onderwater bent geweest en hoe diep je bent gegaan. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want zelfs op de golfbaan is dit horloge van Huawei een musthave; zo meet hij al je golfprestaties. Vind je een keramische band toch wat te zwaar om mee te sporten? Hij is er ook in een witte lederen uitvoering. Scheelt je gelijk ook 100 euro in de prijs. Enthousiast geworden? Je koopt de Huawei Watch GT 3 Pro op de site van Huawei. 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

Huawei GT 3 Pro smartwatch-leren-wit
Wit leder
Huawei GT 3 Pro smartwatch-wit-keramiek
Wit keramiek