Living

Dit is het prachtige huis van ‘Echte Meisje’ Janice Blok

huis-echte-meisje-janice-blok

Kijk jij iedere week ook heel trouw Echte Meisjes in de Jungle? Wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is, pakken wij snel ons bakje popcorn erbij om vervolgens heerlijk al die sensatie te bewonderen. Stiekem zijn wij toch wel het meeste fan van Janice Blok. Misschien kende je haar wel als de ex van Donny Roelvink of 12 jaar geleden als deelneemster van X Factor? Inmiddels kan je niet meer om haar heen met de grappige filmpjes op haar Instagram. Met haar werk als influencer heeft ze een behoorlijk mooi stulpje weten te bemachtigen.

Huis Janice Blok stijlvolle inrichting

Gluren bij de buren is leuk, maar nog leuker is om binnen te kijken bij bekende Nederlanders. Zo kwamen we er al eerder achter dat Romee Strijd in een prachtige villa woont en Syvia Meis haar woning heel stijlvol heeft ingericht. De inrichting van Janice Blok mag ook zeker niet onbesproken blijven.

Haar stijl kunnen we vooral omschrijven als luxe, warm en sfeervol. Het interieur is bedacht, ontworpen en afgestyld door Femme des Fleurs. De kleuren zwart en goud komen zien we er veel in terug. Wij zijn vooral fan van dat prachtige bed. Dat is nog luxer slapen dan in een hotel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Janice geeft hometour op Instagram

MTV Cribs is er niets bij, want onze eigen Nederlandse Janice geeft een speciale housetour op haar eigen Instagram. Eerder vertelde de influencer al aan RTL Boulevard dat er maandelijks een ‘bovengemiddeld salaris’ binnenkomt op haar rekening. Waarschijnlijk zal ze ook veel artikelen gratis krijgen als influencer.

Op haar Instagram deelt ze dan ook keurig van elke spiegel, kussen en matras waar het vandaan komt en tagt ze zelfs de schilder. Wij weten uiteraard niet of alles gesponsord is, maar als dit wel het geval is dan heeft Janice Blok het goed voor elkaar. Doe ons ook maar zo’n prachtig huisje!

huis-janice-blok

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!