Living

Binnen kijken in het prachtige huis van Nikkie Plessen

binnen-kijken-huis-nikkie-plessen

Nikkie Plessen heeft het op z’n zachts gezegd helemaal gemaakt in ons land. Deze prachtige BN’er staat in de top 100 van jonge Selfmade Miljonairs in de Quote. De mode-ondernemer woont samen met haar man Ruben en twee kids in de hoofdstad Amsterdam. Het dubbele herenhuis aan het Vondelpark is een plaatje en zeker even de moeite waard om te bekijken. 

Nikkie Plessen woont schitterend in Amsterdam

De blondine heeft maar liefst veertien modewinkels op haar naam staan. Daarmee haalde ze volgende Quote in 2021 een nettowinst van 6 miljoen. Bij elkaar is ze goed voor een persoonlijk vermogen van 28 miljoen.

Daar kan je wel een mooi huis met prachtige inrichting van kopen. Dit is dan ook wel te zien aan haar schitterende huis waar ze samen met haar man Ruben Bontekoe en hun dochter Jolien en zoon Alain in wonen.

nikkie-plessen-huis-wonen

Lift, jacuzzi en thuisbioscoop in het herenhuis

Aan luxe ontbreekt het zeker niet in het huis van Nikkie. Het herenhuis heeft maar liefst zes verdiepingen en beschikt over een dakterras, jacuzzi, thuisbioscoop, tuin en zelfs een eigen lift. De mode ondernemer deelt regelmatig kiekjes op haar Instagram waardoor we erachter komen hoe ze woont. We zien veel wit in het huis, net zoals bij prachtige villa van Romee Strijd.

Daarnaast ontdekken we ook dat ze een voorkeur heeft voor marmer en zwarte accenten. Dit zien we overigens ook terug in de decoratie van haar winkels. Het meest opvallend in haar huis is toch wel de mega grote prachtige kroonluchter. Deze kan je bijna niet ontgaan zijn als je het huis doorloopt en hangt pront aan het plafond. Inmiddels woont Nikkie hier al 17 jaar met veel plezier. Kijk en geniet van de inspirerende foto’s.