koopjes-scoren-huishoudbeurs
Media & Entertainment

Trolley gepakt? Scoor zo de beste koopje op de Huishoudbeurs

Van 18 tot 24 februari kunnen we weer genieten van de Huishoudbeurs. Toch wel hét gezelligste lifestyle-evenement van Nederland. Zodra je de Rai binnenstapt, zal je waarschijnlijk meteen al voor de voeten worden gelopen door al die trolleys. Toch is het niet eens zo’n gek idee om een wagentje mee te nemen. Je wilt tenslotte niet met al die zware tassen sjouwen waar al die gratis goodies en koopjes in zitten. Hoe je die scoort? Womanly heeft het voor je op een rijtje gezet.

Gezellig boswandeling drinken

Wij houden van lekkere drankjes en cocktails en vooral als we ze gratis kunnen proeven. Laat dan nou eens goed uitkomen. De aankomende dagen vind je namelijk Boswandeling en Boswandeling Pink op de beurs. De boswandeling ken je misschien, maar ben je ook bekend met de Pink variatie? Dit is een heerlijk zacht roomlikeur met de smaken van Framboos en Karamel. Jammie! Dat klinkt al mega lekker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Huishoudbeurs (@huishoudbeurs)

Je seksleven verrijken met EasyToys

Had je de Easytoys Lovebox al geprobeerd? Het is dan wel geen Valentijnsdag meer, maar je kan natuurlijk elke dag de liefde vieren met jouw lover. EasyToys helpt om jouw seksleven te verrijken en je fantasieën te verkennen. Ze staan met een hoop spannende speeltje op de beurs en zullen je daar het een en ander over uitleggen. Je kunt trouwens ook een huishoudtrolley winnen met leuke EasyToys producten als je op onderstaande post klikt.

SHOP NU VOOR 49,99

Huishoudbeurs shopper van 5 euro

Ook dit jaar heeft de huishoudbeurs weer een goedgevulde shopper met de lekkerste en leukste producten. Voor maar 5 euro’s kun je onder andere genieten van Quaker Cruesli Zero Sugar, Tyrells Hummus crisp proberen en de Filipinos koekjes snacken. Heerlijk! De tas kan je kopen tijdens het evenement of bestellen bij je ticket op huishoudbeurs.nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Huishoudbeurs (@huishoudbeurs)

Neofollics tegen haaruitval

Haaruitval is ontzettend vervelend. Het liefst wil je met een volle haardos door het leven gaan. Neofollics heeft daarvoor de oplossing. Ze zijn specialist in behandelingen tegen haaruitval en het bevorderen van gezonde haargroei. Zowel mannen en vrouwen helpen ze met haaruitval en dunner wordend haar. Op de huishoudbeurs kun je een stand van Neofollics vinden met verschillende producten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Neofollics NL (@neofollicsnl)

Verfrissing met Waterdrop

Heb je het warm gekregen van al die koopjes? Probeer dan eens waterdrop. De Microdrinks zijn gemaakt van natuurlijke fruit- en plantenextracten, zonder suiker en met functionele ingrediënten (vitaminen & mineralen). Het is een klein, suikervrij blokje die een lekkere smaak toevoegt aan je water. Laat een ‘drop’ in je flesje water vallen en geniet van dit drankje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drink More Water (@waterdrop)

Fruitage by Rodenbach proeven

De dag sluiten we natuurlijk af met een lekker alcoholisch drankje. Op de stand van Rodenbach kun je kennis maken met deze heerlijke fruitbier die gebrouwen is met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Het drankje heeft een frisse en zoetzure smaak met maar 3,9% alcohol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Huishoudbeurs (@huishoudbeurs)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!