Media & Entertainment

Huispakkenkoning Roy Donders wordt vader van eerste kindje

Roy-Donders-vader-eerste-kindje

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: zanger, stylist en ex-realityster Roy Donders (32) verwacht zijn eerste kindje. Eerder had Roy een relatie met Marvin en maakte nooit een geheim van zijn geaardheid. Toch heeft hij de liefde nu helemaal gevonden in zijn vriendin Michelle (29). Een week geleden liet de ‘stylist van het Zuiden’ zelfs al een tattoo zetten van de lippen van zijn geliefde. Binnenkort komt er dus een mini Donders bij. 

Niet in hokjes willen plaatsen

Eerder had Roy een relatie met ex-vriend Marvin. Je kunt hem ook nog wel kennen van Roys realityserie. Echter had de huispakken koning het nooit verbogen gehouden dat hij er alles aan deed om niet té gay of sexy over te komen. Zo had hij een aantal jaren geleden een opmerkelijke uitspraak gedaan in een interview met het AD.

Hier noemde hij zichzelf “straight-acting”. Dit betekent dat hij moete doet om zich niet overduidelijke homoseksueel te gedragen. “In mijn geval gaat dat redelijk ver. Ik sluit me misschien iets teveel voor de homowereld af. Daarom zul je me nooit zien in gay-georiënteerde uitgaansgelegenheden. Dat doe ik bewust niet, omdat ik mezelf niet in een hokje wil plaatsen. Ik ben toevallig homo, maar er gaan soms dagen voorbij dat ik er niet aan denk.“ Aldus Roy in het AD.

roy-donders

Grote liefde van Roy Donders

Hoewel ex-vriend Marvin nog steeds niet kan geloven dat de Brabantse  worstenbroodjes fanaat een relatie heeft met een vrouw (en in zijn beleving 100 procent homo is), heeft Roy de liefde toch gevonden in zijn Michelle. De twee tortelduifjes leerden elkaar vorig jaar in maart kennen tijdens een vakantie in Griekenland. Aan de Privé maakte Roy Donders bekend dat hij deze gevoelens voor een vrouw nooit eerder kende.

In een vlog op zijn YouTube kanaal ‘Oost West Thuis Best’ konden we de positieve uitkomst van de zwangerschapstest bewonderen. Hij had al een voorgevoel dat zijn vriendin zwanger was. Toch was hij nog enigszins verbaasd over de uitslag. ”In het ziekenhuis zeiden ze dat ik traag zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen”, aldus Roy in de video die je hieronder ziet. Wij wensen de twee heel veel geluk en zijn benieuwd of het eerste pakje een ‘echte Roy Donders’ is.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!