humor-laviesanne-influencer-instagram
Media & Entertainment

Meer humor nodig in je leven? @laviesanne is dé uitkomst

Volg jij ook een paar vaste influencers waar je gewoon simpelweg mega blij van wordt? Wij hebben dat onder andere met hilarische typetjes queen Iris Rulkens en de altijd vrolijke Lot Beukers. Nu is er weer een nieuw pareltje bijgekomen waarvan we niet meer bijkomen: Laviesanne. Deze video maakster heeft talent voor accenten en is gewoon heerlijk maf. Wij houden ervan!

Laviesanne is té leuk om niet te volgen

Deze 30-jarige blondine laat jou goed lachen. Ben je wel toe aan flink wat humor in je feed in plaats van al die poppetjes die de onrealistische Bold Glamour beautyfilters gebruiken? Dan ben je bij La vie Sanne aan het juiste adres. Filters gebruiken, dat doet Sanne ook, maar dan op een grappige manier. Zo heeft ze een aantal vaste typetjes die telkens terugkomen.

Ken je bijvoorbeeld de zongebruinde (of naja oranje) Persil met haar opgespoten lippen en opvallende wenkbrauwen? Wij krijgen altijd een grijns op ons gezicht als ze dit toch wel enigszins ‘aso’ typetje speelt. Een ander bekend personage is ‘invul juffie’. Met een vervormd gezicht en gekke stem laat ze situaties in de klas zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laviesanne (@laviesanne)

Momfluencer Sanne op Instagram

De 30-jarige Sanne heeft 3 kids op de wereld gezet. Ze is moeder van James Ilsé en baby Amélie. Zoals eerder gezegd staat ze bekend om haar hilarisch sketchvideo’s, maar ook op haar eerlijke kijk van het moederschap. Dat levert grappige sketches op die als moeder mega herkenbaar zijn. Zo doet ze bijvoorbeeld peuters na die het drinken met een rietje lastig vinden of voor eigen kapper spelen.

Krijg je geen genoeg van Sanne? Deze blonde dame schrijft ook wekelijks columns voor de Kekmama; de Nederlandse glossy en website voor moeders. Deze hilarische vrouw raakte onverwacht zwanger op haar 23ste, ging samenwonen en begon een blog over make-up het moederschap. Nu, een jaar of 8 later is ze een populaire influencer. Volg jij @laviesanne al?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laviesanne (@laviesanne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laviesanne (@laviesanne)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!