hyaluron-beautymerk-jungluck-verminderen-rimpels
Beauty

Hyaluron lijn van beautymerk Junglück vermindert jouw rimpels

Op de redactie maakt ons hart altijd een klein sprongetje van geluk als we weer een nieuw beautymerk mogen testen. Deze keer was het Duitse merk Junglück aan de beurt. Zij maken duurzame, veganistische cosmetica voor ieder huidtype met natuurlijke en zuivere ingrediënten. Goed voor jou, en goed voor het milieu. Kijk, dat moeten we hebben! Stiekem storen we ons steeds een beetje meer aan die fijne lijntjes en rimpeltjes. Gelukkig heeft Junglück een complete lijn met Hyaluron in het leven geroepen. 

Junglück zorgt goed voor jouw huid en het milieu

Kijk jij tegenwoordig ook steeds beter naar de ingrediëntenlijst van je cosmetica producten? Dat snappen we maar al te goed, want je wil tenslotte niet allemaal troep op je gezicht smeren. Junglück vindt het belangrijk om eerlijk tegen ons te zijn. Zo vertellen ze alles over hun ingrediënten en wat ze doen. Je kunt zelfs een C02-afdruk van de producten bekijken. Ze willen hun voetafdruk zo klein mogelijk houden met producten die het milieu niet schaden en waarvan de productie van belang is.

Met zo min mogelijk ingrediënten, het maximale effect behandelen is waar ze mee bezig zijn . Op de ingrediëntenlijst zal je nooit microplastics, siliconen en parabenen zien. Alle verpakkingen zijn niet gemaakt van goedkoop plastic, maar van duurzaam bruin glas. Dit geeft ook meteen een luxe uitstraling. De producten zijn niet alleen superfijn, maar staan dus ook nog eens prachtig op jouw badkamer meubel.

Hyaluron verzorgingslijn van Junglück

Junglück heeft ontzettend veel verschillende producten in hun assortiment. Zo verkopen ze toppers voor het gezicht, lichaam, haar en zelfs voor baby en mama. Daarnaast verkopen ze ook voedstoffen complexen voor huid, haar en nagels. Wij waren benieuwd naar de hyaluron lijn van Junglück en mochten de dagcrème, nachtcrème en concentraat testen. Hyaluronzuur is een vrij licht, organische zuur met geweldige voordelen voor de huidverzorging.

Het bindt grote hoeveelheden water en kan zo diep in de huidlagen doordringen en vocht opslaan. Je krijgt daardoor een vollere, gezondere huid. Schrik er trouwens niet van als je ineens allemaal Duitse teksten op je verpakking hebt staan en niet meer weet wat je nou hebt besteld. Op het doosje en het product staat bijvoorbeeld Hyaluron Tagescreme en Hyaluron Konzentrat. Achterop de verpakking staat keurig de Nederlandse omschrijving.

Hyaluron Concentraat

We begonnen onze routine met de Hyaluron Conctraat. Dit lijkt bijna wel gel als je een toefje op je hand aanbrengt. Toch plakt het en niet en smeert het fijn uit. Dit goedje vermindert rimpels en fijne lijntjes en is bedoeld voor een stevige en gehydrateerde huid. Er zit 1.4% Hyaluronzuur in van 100% geferment plantaardige grondstoffen. Wat er niet inzit is een geurtje. We moeten eerlijk zeggen dat we dit toch wel een beetje missen.

Junglück laat alles achterwege dat je huid niet nodig heeft en concentreert zich volledig op het effect die je wil bereiken. Dat vinden wij natuurlijk ook heel belangrijk, maar toch missen we stiekem een lekkere geur. De serum voelt dan wel weer megafijn aan en je hebt echt het idee dat het goed is voor je huid omdat er geen troep inzit. Hoe je de concentraat aanbrengt? Allereerst reinig je de huid en doe je 1 klein pompje van de serum op je vingertoppen. Daarna breng je het met een masserende beweging aan op je gezicht.

jungluck-hyaluron-concentraat-serum

Hyaluron Dagcrème

Deze absorberende créme is witter dan wit. Het is een lichte, snel absorberende crème die je een intensieve hydratie geeft.  Dankzij combinatie van hyaluronzuur, arganolie en aloë vera is de dagcrème geschikt voor alle huidtypes. Hyaluronzuur en glycerine zorgen voor voldoende hydratatie, de argan olie houdt je poriën vrij en gaat een onzuivere huid tegen en de Aloë vera verzacht je huid.

Wel goed om te weten: de dagcrème bevat geen SPF, gebruik er dus altijd bog een extra bescherming tegen de zon bij. Je kunt trouwens ook van (bijna) alle producten een testertje bestellen. Dan kan je meteen ontdekken wat jij fijn vindt. Zo heb je een 5 ml verpakking voor maar 3 euro.

Hyaluron Nachtcrème

De nachtcrème lijkt een iets dikkere textuur te hebben dan de dagcrème.  Het is een rijke, ontvettende crème die tijdens het slapen heerlijk hydrateert. Deze parel versterkt de beschermende huid barrière  en verzorgt je huid met 0.3% moleculair Hyaluronzuur. Heb je last van een gevoelige huid? De samenstelling van deze nachtcrème (en ook van de andere producten van Junglück) zijn zo mild dat ze ook gebruikt kunnen worden bij allergieën en chronische huidaandoeningen zoals rosacea of neurodermitis.

1 of 2 pompjes van de nachtcrème zijn voldoende. In de winter kun je de nachtcrème ook ’s morgens en ’s avonds gebruiken. Jouw droge huidje knapt er dan meteen van op. Voor 50 ml betaal je net zoals de dagcrème en concentraat 32 euro. Alle producten kun je bestellen op de site van Junglück.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!