hack-ikea-trofast-stokke-tripp-trapp
Living

Parent hack: IKEA Trofast opbergbak voor Stokke Tripp Trapp

Het is al jarenlang de bekendste en populairste kinderstoel ter wereld: de Stokke Tripp Trapp. Deze mega stevige meegroeistoel kun je gebruiken van baby, tot kleuter en zelfs als volwassene. Goedkoop is deze topper helaas niet, maar daar doe je dus wel jarenlang mee.  Op TikTok gaat nu een super goede hack helemaal viral. De IKEA Trofast zou je leven als ouder een stuk makkelijk maken. Hij is namelijk te gebruiken als opbergbox voor onder de befaamde stoel.

Life hack IKEA voor de Stokke Tripp Trapp

Als ouder ben je een fortuin aan je kroost kwijt. Wist je dat een kind opvoeden tot zijn achttiende jaar in tot zo’n 162.000 euro kost? Oef, dat is een hoop geld! Als mommy zou je hoogstwaarschijnlijk dan ook heel gelukkig zijn met deze goedkope lifehack.

Dé tip voor extra opbergruimte gaat dan ook niet voor niets helemaal los op Pinterest en TikTok. Vaak heb je niet genoeg plek om al die slabbetjes, babydoekjes en bestek ergens op te bergen. Superhandig natuurlijk als dat onderin de stoel kan. De IKEA Trofast opbergbak past precies tussen de poten van een Tripp Trapp. Je schuift hem gewoon tussen de gleufjes en klaar is Kees.

parent-hack-ikea-trofast-stokke-tripp-trapp

Opbergbak voor maar 4 euro bij IKEA

De volgende keer ga jij dus niet meer alleen naar de IKEA voor die heerlijke Zweedse gehaktballetjes, maar gooi je ook de Trofast opbergbak in je karretje. Het gaat trouwens om de bak met de afmeting van 42x30x10 cm. Voor maar 4 euro neem je hem al mee. Wil je een vrolijk kleurtje dan de standaard witte variant? Hij is verkrijgbaar in het geel en groen. Daarnaast kun je er ook een deksel bij kopen zodat de inhoudt wordt beschermd tegen stof en vuil.

Is er een mini-me op komst en ben je nog niet helemaal uit de baby naam? No, problemo. Ook hier kan de Zweedse winkel jouw perfect mee helpen. Je baby vernoemen naar een Ikea tafel of kast is namelijk de allernieuwste trend.  Ze helpen zelfs aanstaande ouders een handje door op hun site een catalogus met achthonderd namen te delen. Alle namen zijn gekoppeld aan een foto van het meubilair waar ze naar zijn vernoemd.

@tiffandhugo Stokke Tripp Trapp storage solution #ikea #ikeahack #stokke #stokketripptrapp #ikeatrofast #highchair #babyhighchair #babyhacks #organizedhome ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!