indoor-speeltuin-big-fun-volwassenen-drank
Media & Entertainment

Indoor speeltuin introduceert 18+ avonden met drank en happy hour

Gelukkig zitten we nu niet meer in die corona periode waarin veel activiteiten niet mogelijk waren. We kunnen nu weer heerlijk flaneren op feestjes en partijtjes. Kan leuk zijn, maar soms ook vermoeiend. Ken je bijvoorbeeld van die indoor speeltuinen waar het ene na het andere schreeuwende kind je letterlijk om de oren vliegt? Papa en mama hebben daarna een hele week nodig om bij te komen. Daar had een indoor speeltuin in het Verenigd Konikrijk iets op bedacht: een Adult Night. 

Spelen voor volwassenen

Je kan natuurlijk gezellig mee springen en gillen met al die kids bij het speelparadijs. Grote kans dat dit toch niet helemaal wordt gewardeerd en iedereen je vreemd aankijkt. Nu kun jij vrolijk meedoen, want Big Fun heeft een exclusieve avond voor volwassenen geïntroduceerd.

Elke vrijdagavond kun je losgaan, zuipen en weer kind voelen. Hoe leuk is dat? De deuren gaan alleen open voor 18+ publiek. Zie jij jezelf ook al helemaal uitleven in de ballenbak of klimmen en klauteren op de glijbaan met een glas wijn?  De slogan van het hele festijn is: ‘Laat je innerlijk kind opnieuw tot leven komen tijdens Adult Night’. Wij konden het zelf niet beter verwoorden.

happy-hour-indoor-speeltuin

@isobelbielby Big up Big Fun x #BigFun #BigFunHull @_trinitymartin @lilliecoleirox ♬ Mercy Alex Chapman remix – Alex Chapman

Happy hour in de indoor speeltuin

Elke vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur gaan de deuren bij indoorspeeltuin Big Fun open voor volwassenen. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur heeft de indoor speeltuin een Happy hour. Je krijgt dan twee drankjes voor de prijs van één. Dat is nog eens mooi meegenomen! Voor 7,95 pond heb je een kaartje. Omgerekend is dat net iets meer dan 9 euro. Wel moet je nog even naar Engeland om al dat plezier te beleven. Big Fun ligt namelijk in Hull. Dit kleine dorpje kan je via de boot vanaf Rotterdam bereiken.

Ook hebben ze de twee andere locaties, namelijk in Portsmout en Swansea (deze heet Playzone). Helaas is dit idee dus nog niet in Nederland geïntroduceerd, dan zouden we er als de kippen bij zijn. Wel heb je in ons land verschillende volwassenen speeltuinen zonder drank. Zo hebben we de Wondr Experience in Amsterdam waar je helemaal kunt uitleven in de bijzondere kamers met o.a. een ballenbak die gemaakt is door kunstenaars. Je kunt ze ook wel kennen van het roze strand in Amsterdam.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!