Food & Drinks

INNSiDE by Meliá Amsterdam: skybar, restaurant en hotel van hoogste niveau

innside-by-melia-amsterdam

Er gaat niets boven een nachtje weg in een bruisende stad. Vaak zoeken wij een rooftopbar waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht met een lekkere cocktail en lunch/diner. Het is natuurlijk nog mooier als je op zo’n plek ook nog kunt slapen. In Amsterdam is hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam, onderdeel van de Spaanse hotelgroep en het familiebedrijf Melía, hier de perfecte hotspot voor. Womanly overnachtte in dit luxe hotel en genoot van alles wat deze plek te bieden heeft. Van Spaans dineren tot cocktails met uitzicht over de hele stad.

INNSiDE Amsterdam

Allereerst willen we het even hebben over de locatie. INNSiDE ligt namelijk midden in het bruisende zakendistrict van Amsterdam: de Zuidas. Zakelijk en stijf? Alles behalve! Het is hier de laatste jaren enorm gezellig geworden. De Zuidas heeft leuke restaurants, barretjes en zelfs een food market: Market 33. Daarnaast ligt deze locatie natuurlijk perfect gelegen vanaf het centrum van onze hoofdstad.

INNSiDE, met bijbehorend skybar/restaurant CIELO, is een van de leukste spots die hier is geopend de afgelopen jaren. Het hotel is ruim, heeft een luxe internationale sfeer en een prachtige lobby. Mocht je voor werk reizen is deze lobby ook direct een fijne plek om een paar uurtjes de laptop open te klappen. Nog even aan je zomerlichaam werken? Er is ook een sportschool te vinden met uitzicht op de stad. De echte hotspot vind je echter op de 19e verdieping (hierover later meer).

Verschillende kamers: van Townhouse tot Loft Sky View

Het hotel heeft meer dan 300 kamers, waarvan een aantal hele bijzondere suites en familiekamers. Wil je met elkaar verbonden zijn? Slaap dan in twee met elkaar verbonden INNSiDE-kamers: Interconnecting Rooms. Een romantisch nachtje weg? Ga dan voor The Townhouse of The Loft Sky View. Bij de laatste heb je het mooiste uitzicht over de stad.

Wij sliepen zelf op de 18e verdieping. Als je hier uit je raam kijkt waan je je voor even in New York. Grappig detail: op onze kamer was zelfs een Nintendo spelcomputer aanwezig. Dit soort verrassende dingen toveren natuurlijk direct een glimlach op je gezicht.

De kamers zijn allemaal voorzien van en bed met Dreammaker®-matras en lakens met een draaddichtheid van 300. De kans op heerlijke nachtrust is dus vrij groot. Daarnaast is er een koffiezetapparaat, chromecast en bad aanwezig in jouw kamer. Bij ieder type kamer zal het ontbijt worden geserveerd in het restaurant Cielo Skybar op de 19e verdieping.

De skybar en het restaurant: CIELO

Op de 19e verdieping vind je skybar en restaurant CIELO (‘De Hemel’). De naam van deze verdieping is goed gekozen. Je kunt hier namelijk op ieder moment van de dag genieten van een kopje koffie, cocktail en/of een gastronomisch  Spaanse lunch/diner. Als je besluit om hier een hapje te eten mag je de tonijn en oesters zeker niet overslaan. Bestel er een fijne cava bij en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. Veel beter gaat het leven niet worden.

Prijs/kwaliteit

De prijs-kwaliteitverhouding zit ook helemaal goed bijINNSiDE by Meliá. Je boekt al een kamer vanaf 150 euro. Meer weten over INNSiDE Amsterdam, of zelf een kamer boeken? Alle informatie vind je op de website van Melia.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!