Living

Deze betaalbare interieur dupes geven jouw huis een make-over

Deze betaalbare interieur dupes geven jouw huis een make-over
Bron: Light and Living Facebook

Balen: heb je tijdens het online shoppen de vaas van je dromen gespot, blijkt er een flink prijskaartje aan te hangen. Herkenbaar? Dan hebben we een goede tip voor je: interieur dupes! De dupe trend die we al zagen bij beauty producten bestaat namelijk ook voor interieur-items. We waren dan ook heel blij toen we het instagram account @lookalinterior ontdekten. Dit account verzamelt de beste interieur dupes die je het liefst allemaal aan je winkelmandje toevoegt. We delen graag een aantal leuke tips met je.

Een opfrisbeurt voor jouw interieur

Het koude weer zorgt ervoor dat we weer knus met een dekentje op de bank zitten. Nu je weer vaker thuis bent, valt het ook sneller op dat je interieur wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Met de stijgende gasprijzen blijft er alleen niet zoveel budget voor decoratie over.

Gelukkig zijn er ook voor de kleine portemonnee hele fijne items te vinden. Zo krijgt je huis een make-over zonder een al te duur prijskaartje. Shop bijvoorbeeld deze leuke onderzetters voor maar €1 (!) bij de Kwantum:

Interieur dupes bij de Action

Het account deelt niet alleen foto’s van de producten, maar laat ook zien waar je de dupe kan kopen. Daarnaast lees je in de beschrijving onder de post hoeveel goedkoper de namaak-variant is. Soms scheelt dit meer dan 70%.

De meeste items zijn bij bekende winkels te koop. Je hoeft dus niet eens zo hard te zoeken. Dit windlicht van Light and Living vind je bijvoorbeeld voor meer dan helft goedkoper bij de Action:

SHOP NU VOOR 19.95 euro

Slechte kwaliteit?

Bij een goedkopere variant denk je misschien gelijk aan een slechte kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat je designtafel al na een jaar uit elkaar valt. Om te checken of de producten het kopen waard zijn, kun je het beste even de opmerkingen onder de post lezen. Daar laten de fans van het account weten of de items er in het echt ook goed uitzien. Maar zeg nou zelf, een prijsverschil van 60% voor een prachtige hanglamp, dat kun je toch niet laten liggen?

Tips voor leuke interieur dupes?

Ben jij een echte koopjesjager en heb je nog een goede tip om te delen? Het account neemt ook verzoeken en tips aan. Dus mocht je nog een leuke look-a-like gespot hebben, laat het dan vooral weten. Zo helpen we elkaar weer de winter door.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!