Media & Entertainment

Zo ziet de prachtige dochter van Irene Moors eruit (ze is zelfs model)

irene moors dochter
Foto: Instagram Irene Moors

Irene Moors is wat ons betreft een bekende Nederlander waar we altijd een zwak voor zullen hebben. De vrolijke actrice en tv presentatrice kennen we vooral van de TV Kantine en haar samenwerkingen met Carlo Boszhard. Naast haar tv-carriere is Irene Moors moeder van twee kinderen, waaronder haar prachtige dochter Rosalie. Haar dochter is inmiddels uitgegroeid tot een jonge vrouw met beauty én brains.

Irene Moors en dochter Rosalie Kroon

De echte 90’s kids kennen Irene Moors vooral van haar rol als presentatrice van de tv show Telekids. Na het daverende succes van dit programma gingen Carlo en Irene samen verder als tv duo, en presenteerden ze onder andere de programma’s Life and Cooking en Carlo en Irene: Life4You. De inmiddels 56-jarige Irene is naast tv-persoonlijkheid ook echtgenote van Barry Kroon en moeder van kinderen Rosalie en Tijn Kroon.

Dat dochters van BN’ers zelf ook vaak succesvol zijn, zagen we al bij Moïse Trustfull, de dochter van Quinty Trustfull. De 23-jarige Rosalie Kroon is inmiddels uitgegroeid tot een knappe jonge vrouw met een eigen carrière. Irene Moors zet haar kinderen niet vaak op beeld, met hier een daar een zeldzame Instagram post als uitzondering. Op dit zeldzame foto’s zien we dat Rosalie een prachtige verschijning is, die de goede genen van zowel haar moeder als haar vader heeft geërfd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Rosalie Kroon is een beauty met brains

De 23-jarige Rosalie Kroon erfde niet alleen de looks van haar ouders, maar ook de hersenen. De knappe dochter van Irene Moors heeft namelijk recentelijk een Master of Science in Financial Management afgerond, en is op dit moment werkzaam als Business Analist. Naast dit werk klust Rosalie bij als model. In haar vrije tijd doet Rosalie graag leuke dingen met haar al even knappe vriend, de voetballerJelle Duin. We denken dat we nog veel van dit knappe stel gaan horen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!