jan-B&B-vol-liefde
Media & Entertainment

Komt Jan uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Aan deze programma’s deed hij mee!

We hebben allemaal het vertrek van Jos in ‘B&B Vol Liefde‘ kunnen zien. Natasja heeft toen even de tijd kunnen nemen om tot rust te komen en haar hart weer open te stellen aan een nieuwe deelnemer. De 51-jarige Jan is inmiddels al eventjes de B&B in Frankrijk binnengetreden. Komt hij je bekend voor? Dat kan best, want hij was namelijk al eerder een paar keer op tv geweest. 

Wie is Jan van B&B Vol Liefde?

Het is alweer de vierde man voor Natasja. Wij zijn heel erg benieuwd hoe het tussen Jan en Natasja zal gaan. Door voice-over Jeroen Kijk in de Vegte wordt hij beschreven als een hartenjager die gek is op borrelen, gezelligheid, goede gesprekken en uit eten gaan. Klinkt als een leukerd, en misschien ook wel dé perfecte match voor Natasja.

Jan is momenteel niet de enige man die erachter wilt komen er over liefde kan ontstaan met Natasja. Ook B&B Vol Liefde deelnemer Menno zit in de Bed en Breakfast in het prachtige Blèves in Frankrijk. Dit is een piepklein dorpje met 90 inwoners, waar de helft toch wel erg bejaard is. Zelf grapt ze dat ze waarschijnlijk de jongste inwoner van Blèves is.

Jan-Natasja-B&B-Vol-Liefde

Natasja in Frankrijk

Voor veel mensen is het een droom om te stoppen met een huidige baan en alleen maar te richten op dingen die je leuk vindt. Natasja heeft deze stap genomen. Hoe stoer is dat! Een aantal jaren geleden zegde ze haar baan als business relationship manager vaarwel en startte haar eigen bed & breakfast Le Moulin en Route in het zonnige Blèves.

Het lijkt Natasja ontzettend leuk om een bed and breakfast samen te runnen, maar ze zou het ook begrijpen als haar grote liefde nog zijn eigen ding wilt doen. Als hij een eigen bedrijf heeft is dat ook geen probleem, dan zou ze hem hier juist in ondersteunen. Natasja is op zoek naar een man vol charisma. Hij moet actief zijn, maar niet te sportief. Zou Jan daarmee een kans maken? Tot nu toe is er nu geen vuurwerk tussen die twee, maar je weet maar nooit.

natasja-B&B-Vol-Liefde

Jan is niet ‘vies’ van datingprogramma’s

Jan houdt wel van een potje daten op tv. Hij heeft namelijk al met meerdere datingsprogramma’s meegedaan. Zo kun je hem kennen van de programma First Dates en Lang Leve de liefde. Helaas is er dus niet veel uitgekomen en probeert hij het een derde keer bij B&B Vol Liefde. Wie weet gaat ‘derde keer scheepsrecht’ hier wel op.

Ben je ook zo benieuwd hoe Jan het ervan af bracht in Lang Leve de liefde? Het is alweer een tijdje geleden, namelijk in oktober 2020, maar zeker het kijken is de aflevering van Lang leve de liefde met Jan . Nog niet genoeg van Jan? Zijn tv-debuut in First Dates kun je op NPO terugkijken. Grappig weetje: Dit werd een maand eerder uitgezonden dan Lang Leve de Liefde. Geen saai tv-jaar dus voor Jan.

first dates

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!