Life & Health

Binnenkort jarig? Deze winkels geven jou een gratis cadeau op je verjaardag

jarig-winkels-gratis-cadeau
Bij deze winkels ontvang je een gratis item op je verjaardag (Afbeelding: Unsplash)

Één van de leukste dingen aan jarig zijn: de cadeautjes! Combineer dat met gratis items uit je favoriete winkels zoals Hema en Rituals en het is al helemaal feest. Op TikTok zagen wij een hele leuke tip voor alle jarigen voorbijkomen: namelijk 4 winkels die elke jarige een gratis item geven. Ben je binnenkort jarig? Lees dan snel verder bij welke winkels je absoluut even langs moet gaan. 

Gratis tompouce bij HEMA

Op Instagram zagen we op het account van Somi Lynda een paar goede tips voorbij komen voor diverse items die je gratis op je verjaardag krijgt. Voor sommige producten is het nodig om een app van de de winkel te downloaden, zoals bij Dunkin Donuts en McDonalds. Een kleine moeite voor de items die je er voor terugkrijgt.

We zijn altijd al enorme fan van de HEMA, maar nu we horen dat je ook nog eens een gratis tompouce op je verjaardag krijgt, houden we al helemaal van de gezellige winkel. Koop er nog een paar extra tompouces bij en je kunt zo een tompoucetaart maken voor je visite.

tompouce-hema-gratis-verjaardag

Badolie bij de Rituals

Alle producten van de Rituals zijn heerlijk. Helaas zit er aan al die lekker geurende items ook een flink prijskaartje. Hoewel we daarom vaker kiezen voor de goedkopere dupes zoals deze huisparfum van de Action, krijg je op je verjaardag van de Rituals een doucheolie naar keuze cadeau.

Je ontvangt de doucheolie bij je eerstvolgende aankoop bij Rituals. Om de olie te krijgen, heb je een persoonlijke code nodig. Het is dus wel belangrijk dat je je voor je verjaardag aanmeldt als klant, zodat je de code in je mail kunt ontvangen.

rituals-doucheolie-gratis-verjaardag

Donut bij Dunkin’ Donuts

Nog zo’n lekkere gratis traktatie op je verjaardag: bij Dunkin’ Donuts ontvang je een gratis donut als je eerst de app downloadt en je verjaardag invult. Je mag zelfs uitkiezen welke donut je het liefste wilt.

Om fraude met de app te voorkomen, kan het zijn dat ze ook om een identiteitskaart vragen. Neem dus voor de zekerheid je ID of rijbewijs mee. Zo voorkomen ze dat iedereen opeens toevallig elke dag jarig is.

dunkin-donut-gratis-verjaardag

Gratis snack bij McDonalds

Ben je jarig in de zomer? Dan is een gratis McFlurry bij de McDonalds de perfecte traktatie. We kennen McDonalds al van andere stunts zoals het plaatsen van elektrische fietsen in het restaurant, maar van deze actie worden we erg blij.

Ben je geen fan van ijs, dan kun je in plaats van de McFlurry ook kiezen voor 6 nuggets of een hamburger. Je krijgt de gratis snack door ook de app van McDonalds te downloaden en je geboortedatum in te vullen. Eet smakelijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Somi Lynda (@driplist)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!