ennifer-aniston-ongewenst-kinderloos
Media & Entertainment

Jennifer Aniston openhartig in interview: “ik ben ongewenst kinderloos”

Als je een bekende celebrity bent heb je veel te verduren. Zo kan de media flink naar je uithalen en dingen speculeren die vaak niet waar zijn. Actrice Jennifer Aniston weet dit als geen ander. Terwijl ze probeerde om zwanger te worden en dit niet lukte, gingen er verschillende verhalen de ronde over. Tijdens haar relatie met acteur Brad Pitt werd er bijvoorbeeld gespeculeerd dat ze mogelijk zwanger zou zijn. Dat is natuurlijk extra pijnlijk als je hiermee struggled.

Jennifer Aniston heeft alles gedaan aan kinderwens

In een interview met Allure magazine vertelt de actrice dat ze er alles aan heeft gedaan om zwanger te worden. Zo heeft ze bijvoorbeeld ivf-behandelingen ondergaan en dronk ze Chinese theeën die beloofde te helpen. ”Alles wat het proberen waard”, aldus de 53-jarige Jennifer Aniston. De leeftijd van eind dertig naar begin veertig vond ze erg zwaar. Het is natuurlijk heel moeilijk om proberen zwanger te worden terwijl iedereen erover praat en ze zelf nog geen kinderen heeft.

“Het verhaal ging dat ik egoïstisch was en alleen aan mijn carrière dacht.” Er werd zelfs gezegd dat ik daarom ben gaan scheiden van mijn ex-man Brad Pitt. Het waren allemaal leugens. Ik heb nu niets meer te verbergen”, zegt Jennifer tegen de Allure.jennifer-aniston-kinderwens

Gelukkig geen vragen meer over kinderen

Inmiddels heeft ze nu met deze leeftijd haarzelf erbij neergelegd dat ze geen moeder mee zal worden. “Had iemand me maar gezegd mijn eitjes in te vriezen. Je denkt daar niet aan, maar nu zit ik hier vandaag en is de kans verkeken.” Die constante onzekerheid of het toch nog zal lukken, daar hoeft ze nu niet meer aan te denken.

Jennifer is zelf opgelucht omdat ze minder vaak vragen gesteld krijgt over een eventueel moederschap. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Erg knap van deze prachtige blondine om het taboe te doorbreken en hierover in een interview te spreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!