john-frieda-profiller-volume-haren
Beauty

John Frieda PROfiller+ geeft je haar tot 200% meer volume

Zo’n prachtige volle bos haar als Sylvie Meis zouden we allemaal wel willen. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met volumineuze lokken van onszelf. John Frieda begrijpt ons verlangen naar een volle bos en introduceert daarom de nieuwe PROfiller+ lijn, bestaande uit een shampoo, conditioner en texture spray. De lijn belooft dun haar tot 200% dikker en voller te maken. Benieuwd? Wij testen het voor je uit. 

PROfiller+ haarverzorging van John Frieda

Wakker worden met een volle bos haar vol volume, zonder dat je deze eerst hoeft te stylen: het is een droom die niet voor elke vrouw is weggelegd. Daarom werden wij meteen enthousiast toen we hoorden van de nieuwe volume-boosting producten van het bekende haarverzorgingsmerk John Frieda. Hoe fijn zou het zijn om onder de douche vandaan te stappen met een volumineuze coupe?

De PROfiller+ lijn belooft om je haar een volumeboost van 200% te geven in vergelijking met andere shampoo’s en conditioner. De lijn bestaat uit drie producten: een shampoo, een conditioner en een textuurspray. Volgens John Frieda zorgt de PROfiller+ lijn voor een instant vollere boost na slechts één gebruik. De producten bevatten biotine, wat het haar kracht geeft, en hyaluronzuur, wat het haar hydrateert. Ook helpen de producten haaruitval als gevolg van breuk te verminderen.

john frieda profiller textuurspray

Review van de PROfiller+ shampoo, conditioner en spray

Toen ons vette haar weer aan een wasbeurt toe was, sprongen wij enthousiast onder de douche om de producten uit te proberen. Het eerste dat opviel, was dat de shampoo en de conditioner heerlijk fris ruiken. De conditioner voelt dik en bijna romig aan, waardoor je meteen het gevoel krijgt dat het voedend is voor je haar. Na het wassen voelde het haar super zacht en fris aan. Ook blijft de geur goed hangen: we ontvingen er zelfs complimentjes over.

Wil je je haar na het wassen stylen met een föhn, gebruik dan eerst de spray. Deze beschermt namelijk ook tegen hitte. Het volumineuze effect werkt het beste als je alle drie de producten achter elkaar gebruikt. En dat merkten we zeker na het gebruik van de textuurspray: deze brachten we voor het föhnen aan en het verschil was duidelijk te zien. Het haar zag er vol en optisch dikker uit. Dit effect bleef zelfs de dagen na het wassen nog zichtbaar. Conclusie: heb je fijn en dun haar, dan is de nieuwe lijn van John Frieda zeker het proberen waard!

john frieda profiller conditioner

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!