jongen-ethan-gezichts-tatoeages
Beauty

Jongen met gezicht tatoeages heeft nu mega spijt van keuze

Je moet het maar durven: 80 procent van je gezicht tatoeëren. Veel mensen moet er al over nadenken als ze een kleine tattoo op hun (vaak bedekte) enkel zetten. Hij wilde altijd in de schijnwerpers staat en je kan je goed voorstellen dat dit goed is gelukt met deze look. Toch kreeg deze Ethan Bramble, zoals hij genoemd wordt, er enorm spijt van. 

Tatoeages op jonge leeftijd

De kleine Ethan werd al mega enthousiast van tattoos toen hij 12 jaar oud was. Hij begon klein een bracht voor het eerst een bescheiden verandering aan op zijn lichaam. Dit was niet een tattoo maar een klein gaatje in zijn oorlel. Deze werd alleen maar groter waardoor hij nu met een groot gat in zijn oren loopt.

Je kan het je amper voorstellen, maar Ethan en zijn vrienden wisten als tieners een tattoo machine op de kop te tikken. Vanaf dit moment begonnen ze op jonge leeftijd tatoeages bij elkaar aan te brengen. Toch kwam daar verandering in toen hij 15 werd. De stap naar echte tattoo artist werd toen gezet.

tatoeages-oor

Oogballen kregen ook een tatoeage

Iedereen die weleens een tattoo heeft laten zetten, weet waarschijnlijk dat het niet bij één klein plakplaatje blijft. Je raakt eraan verslaafd en wilt steeds meer. Toch sloeg Ethan hier wel een beetje in door. Hij ging nog even een stapje verder dan een gemiddeld persoon zal gaan.

De jongen liet zien gezicht namelijk met inkt bedekken. Nou zou je denken, dat is al een hele gewaagde optie. Ethan ging nog even verder. De tattoo-boy liet namelijk zijn oogballen ook tatoeëren. Daarna koos hij ervoor om een siliconen implantaten in zijn handen aan te brengen. Wat dat precies mag betekenen, mag Joost weten, maar wij vinden het in ieder geval een beetje eng klinken.

Spijt van gezicht tatoeages komt later

Soms lijkt iets op een bepaald moment een hele goede keuze en ga je er achteraf pas goed over nadenken. Nu het dochtertje van Ethan is geboren, heeft hij spijt van de keuze om tatoeages op zijn gezicht aan te brengen. De tattoo jongen wilt graag als zijn dochter wat ouder is haar ophalen van school zonder dat haar klasgenoten vreemd naar hem kijken.

Inmiddels heeft hij al verschillende laserbehandelingen ondergaan om van de tatoeages in zijn gezicht af te komen. De getatoeëerde oogballen kan hij helaas niet meer ongedaan maken. Oeps! Toch maar voortaan twee keer nadenken voordat je een tattoo neemt. Gelukkig is hij niet bijna blind na het tatoeëren van zijn oogballen. Dat was een vrouw laatst namelijk overkomen toen ze haar oogballen blauw en paars tatoeëerde.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!