ongetje-kinder-chocolade-nu
Food & Drinks

Heerlijk : Jongetje van Kinder Chocolade ziet er nu uit om op te vreten

Soms herinner je ineens een reclame en ben je zo benieuwd hoe dat kindersterretje er nu uitziet. Zo hadden wij dat laatst ook met het meisje van Danoontje Power. Zo’n 20 jaar later kunnen wij haar niet anders omschrijven als een knappe powervrouw. Wat ook niet onbesproken mag blijven is het uiterlijk van de jongen die vroeger op de knisperende verpakking stond van jouw Kinder Chocolade. Toen heel schattig, maar nu is hij opgedroogd als echte hunk.

Het schattige jongetje van de Kinder Chocolade

Kon jij vroeger ook niet afblijven van die heerlijke reepjes Kinder Chocolade? Van binnen zat er een lekkere witte melkvulling in en van buiten kon je smullen van de melkchocolade. Nu kun je ons misschien eerder wakker maken voor een volwassen chocolaatje zoals de Baileys Ice Pralines.

Al kunnen we nog steeds stiekem genieten van een reepje kinderchocolade. Afijn, wij weten vooral nog dat we het jongetje op de verpakking destijds heel schattig vonden. Heel wat jaartjes later is de Kinder Chocolade jongen zonder twijfel net zoals de chocolade om van te smullen.

jongetje-kinder-chocolade

Josh Bateson is om te smullen

De jongen op verpakking van de Kinder Chocolade is de enige echte 26-jarige Josh Bateson. Deze knapperd woont in Londen en studeerde Politics en International Relations aan de Loughborough University. Hij is dus niet alleen maar heerlijk om naar te kijken maar heeft ook nog eens een goed stel hersens. Daar houden we van! Op Instagram kunnen we hem vinden onder de naam @joshbateson.

We zien dat hij in zijn stories op dit social media kanaal ook zelfs wat post heeft gewijd aan zijn Kinder Chocolade carrière. Snappen wij maar al te goed, want daar mag je zeker trots op zijn. Net als dat mega goede lichaam die ons na het scrollen ook niet onopgemerkt bleef. Hij zou vast niet meer heel veel Kinder Chocolade eten zo te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door joshbateson (@joshbateson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door joshbateson (@joshbateson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door joshbateson (@joshbateson)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!