josh veldhuizen gooische villa
Living

Dit is de luxe Gooische villa van Josh Veldhuizen en haar gezin

Wat is het toch heerlijk om soms even weg te dromen bij het geweldige interieur van bekende Nederlanders. Zeker als deze mensen een goed gevoel voor smaak hebben. Deze week nemen we een kijkje bij de prachtige Gooische woning van Josh Veldhuizen en haar gezin.

Model en onderneemster Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen begon haar carrière als model al op jonge leeftijd: op haar vijftiende werd ze gescout voor een modellenklus en liep daarna diverse couture shows. In 2011 deed Josh mee aan het reality programma Modemeisjes met een missie, waar de kijkers zagen hoe de toen 23-jarige haar eigen kledingmerk Josh V opzette. Het kledingmerk, met collecties waarbij duurzaamheid, inclusiviteit en body positivity de boventoon voeren, werd al snel een groot succes.

De succesvolle onderneemster woonde eerst in Amsterdam met haar Amerikaanse man Nick Amann en hun dochtertje Alexis. In 2021 besloot het stel om hun mooie appartement in Oud-Zuid om te wisselen voor een grote villa in Laren. Josh schreef op Instagram dat ze nooit had verwacht dat ze Amsterdam zou verlaten, maar dat haar man haar toch had overtuigd dat het huis in Laren een fantastische gezinswoning kon worden. De zwangere Josh had niet veel argumenten nodig om overtuigd te zijn. Wij snappen dit wel als we de foto’s van de mooie villa zien.

Beige en warm interieur in Laren

Het huis in Laren is ontworpen door interieurarchitect Appie Vos, die Josh Veldhuizen jaren geleden op het vliegveld ontmoette. Ter voorbereiding voor het ontwerp voor het interieur hebben Josh en Appie naar eigen zeggen ‘veel Selling Sunset’ gekeken. Josh is gek op beige en wit, maar wilde vermijden dat het huis een soort troonzaal zou worden. Uiteindelijk is gelukt om een warme sfeer te creëren door het toevoegen van accessoires.

Het huis heeft verschillende eyecatchers, zoals zelf ontworpen (kinder)kasten en de koelkast. Naar eigen zeggen is de kast die speciaal is gemaakt voor de kinderen een echte droomkast geworden, mede door de details van de handgrepen. Josh had één harde eis: te veel grijs was uit den boze, zelfs als de kleur ‘beigegrijs’ leek. Volgens Josh zelf maakt grijs het huis heel snel te koel, en ze wilde juist veel warmte in het interieur. Het resultaat is een prachtig huis dat in Selling Sunset zeker niet zou misstaan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!