Media & Entertainment

Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt B&B (en dit is de reden)

joy-b&b vol liefde-verkoopt-reden
Afbeelding: RTL4

We zijn allemaal enorm fan van B&B Vol Liefde en kunnen geen genoeg krijgen van de deelnemers. Zo schreven we laatst al over hoeveel het kost om een weekje te overnachten in de luxe B&B van Marjan en bespraken we de intense tantra dans van Walter. Nu lazen we een paar weken geleden een wel heel interessant nieuwtje: de B&B van Joy blijkt namelijk te koop te staan. Womanly zocht uit wat de reden is. 

Joy van B&B Vol Liefde

In het mega populaire programma B&B Vol Liefde volgen we 8 B&B eigenaren in hun zoektocht naar de liefde. De jonge Joy van Swieten (25) is één van de deelnemers die al veel stof heeft doen opwaaien. De jonge ondernemer woont op zijn eigen ‘Mount Joy’, een berg in Malaga, Spanje. Daar knapt hij een vervallen vakantiehuis van zijn vader op. Naar eigen zeggen is Joy dolgelukkig met zijn eigen rustige plekje op de bergen.

In het programma vertelt Joy dat hij van plan is om zijn ‘Mount Joy’ uit te bouwen tot een community met ‘goede vibes’. Dat hij deze vibes nog niet met zijn dames heeft gevonden, blijkt uit de afgelopen afleveringen. Tijdens zijn gesprekken met de kandidaten Zoë, Babette en Nathalie lijkt er nog niet echt een vonk zijn overgeslagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy van Swieten (@joyvanswieten)

B&B van Joy staat te koop

In B&B Vol Liefde kijkt Joy vooralsnog vooral verliefd te zijn op zijn ‘Mount Joy’. We waren dan ook verbaasd om een paar weken geleden te lezen dat Joy zijn B&B te koop heeft gezet. Op de website Idealista, de Spaanse Funda, staat zijn perceel van 60.000 m2 inclusief verblijven met in totaal elf kamers en vier badkamers te koop. Het perceel is ook nog eens uitgerust met een zwembad en een sauna. Voor dit prachtige perceel betaal je een bedrag van €800.000.

Wij waren niet de enigen die ons afvroegen waarom Joy besloot zijn B&B te verkopen. Libelle besloot hem op te bellen en te vragen hoe hij tot dit besluit is gekomen. In dit interview vertelt hij dat zijn perceel inderdaad te koop staat, omdat hij het niet eens kon worden met zijn compagnon over de toekomst van het project. Toch geeft de B&B Vol Liefde deelnemer zijn droom niet op: op dit moment heeft hij zelf nog drie verblijven beschikbaar voor de verhuur.

Online cursussen over B&B’s van Joy

En daar eindigt de ambitie van Joy niet. Hij biedt sinds kort namelijk ook online cursussen aan over het kopen en beheren van een B&B. Hiermee hoopt Joy een extra inkomen te genereren. Ook organiseert hij live retreats en coacht hij mensen bij het aanschaffen van een B&B. Zo hoopt hij uiteindelijk genoeg inkomen binnen te krijgen om meer verblijven aan te schaffen.

Kijk je ook graag B&B Vol Liefde en heb je zelf ook de droom om een B&B te beginnen? Op de website van Joy vindt je een online cursus en e-book van de jonge ondernemer. Daar staat ook een link naar het perceel dat op dit moment te koop staat. Heb je dus nog een spaarpotje liggen, grijp dan nu je kans om de buurvrouw of -man van Joy te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy van Swieten (@joyvanswieten)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy van Swieten (@joyvanswieten)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!