Media & Entertainment

Vanaf juli kun je met de Thalys naar Zuid-Frankrijk in 7 uur

juli-thalys-zuid-frankrijk-7-uur

Kun jij ook niet wachten op de zomervakantie? Lekker flaneren in je allermooiste bikini op het zonnige strand? Wij telen de dagen met je af. Heb je vliegangst of ben je altijd een vermogen kwijt aan die extra kilo’s bagage in het vliegtuig? Wij hebben dé oplossing. Vanaf juli kun je namelijk een treinticket boeken met de Thalys vanuit hartje Nederland naar het warme Zuid-Frankrijk.

Reizen met de Thalys naar Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is leuk voor iedereen. Is je zus je beste reismaatje? Neem dan een heerlijk flesje Chardonnay mee in je bagage. Zo kan de voorpret alvast  beginnen. Ook met manlief, kids, familie of vrienden is Zuid-Frankrijk een top locatie om te genieten. Ga je normaal met de auto? Zonder pauzes doe je er dan dertien uur over van Amsterdam naar Marseille. En reken maar dat je toch twee uur pauze nodig hebt om te eten en je blaas te legen. Zo’n vijftien verder kom je dus gebroken aan op je eindbestemming.

Een stuk frisser en sneller bereik je de zon met de Thalys. Ze noemen het dan ook niet van niets de Thalys zon op hun site. Met de trein vanaf Amsterdam Centraal stap je slechts 7 uurtjes later helemaal uitgerust het voertuig uit. We kunnen de kleuren en geuren al bijna ruiken van de prachtige Provence.

Treinticket boeken met de Thalys Zon

Met de Thalys Zon ben je dus in minder dan zeven uur vanaf Amsterdam in Marseille. Geen filets met de auto of mega lange wachttijd op Schiphol. Lekker zitten en genieten van de reis, dat is het enige wat je hoeft te doen. Ondertussen kun je zelfs genieten van indrukwekkende landschappen die voorbij komen.

Nog wat meer vermaak nodig? Er is gratis wifi aan bord en in de Thalys Welcome Bar kun je een lekker hapje en drankje krijgen. Naast Amsterdam Centraal kan je ook opstappen op Schiphol Airport, Rotterdam, Antwerpen of Brussel. Vanuit daar ga je in één keer door naar Valence, Avignon, Aix-en Provence of Marseille. Heerlijk zonder overstap dus!

treinreis-thalys-zuid-frankrijk

Geen maximaal gewicht in de trein

Mega fijn is ook dat je niet extra hoeft te betalen voor je bagage of rekening hoeft te houden met een maximaal gewicht. Wel zijn er wat regels. Je mag per persoon maximaal 2 stuks bagage meenemen met een afmeting van 75x53x30 cm en 1 stuk handbagage.

Er is dus geen maximaal gewicht, maar je moet je bagage wel zelf kunnen dragen. Dat lijkt ons meer dan logisch! De Thaly Zon-treinen rijden elke zaterdag van 1 juli tot en met 28 augustus. Dit doen ze vanaf 49 euro in Standard, 105 euro in Comfort en 124 euro in Premium. Wij kunnen niet wachten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thalys (@thalys)