andere verwachtingen jurk aliexpress
Style

Vrouw koopt glitterjurk bij AliExpress met onverwacht resultaat

Online kleding shoppen kan nog best lastig blijken. Je weet niet of de kleding goed past, hoe de pasvorm uitpakt, of het materiaal wel is wat je dacht, enzovoorts. Het blijft dus altijd een beetje een gok, vooral als er weinig reviews zijn te vinden. Deze vrouw waagde de gok en werd zacht gezegd verrast door de jurk die ze ontving.

Zoektocht naar de perfecte jurk

Om haar verjaardag te vieren tijdens een avondje uit met vriendinnen was Courtney Henderson uit Newcastle op zoek naar de perfecte jurk. Ze zocht een jurk in een mooie stijl, die gedurfd was, opviel en haar figuur zo mooi mogelijk benadrukt.

Haar zoektocht begon online en na een tijdje kwam ze uit op AliExpress. Hier staat het namelijk vol van de fashion artikelen voor elke gelegenheid.

Een pareltje van AliExpress

Uiteindelijk viel de keuze op een korte, groene glitter jurk. Het jurkje heeft lange mouwen, een V hals, een overslagrok en cut-outs aan de zijkanten van je middel. Als je de foto zo ziet, maakt de jurk een goede indruk! Op de foto ziet dit cocktailjurkje er heel goed uit op het model.

Courtney besloot de gok te wagen en bestelde het jurkje voor 60 pond, ongeveer €80. Dat is niet duur voor een mooie jurk, maar het is ook weer niet zo goedkoop dat je geen verwachtingen hebt. Alle foto’s maakten een goede indruk en Courtney kon niet wachten om het jurkje aan te trekken.

Het resultaat van de glitterjurk

Eenmaal binnen ging ze de jurk enthousiast passen. Tijdens het uitpakken maakte de jurk een goede indruk; de pailletten en glitters zagen er mooi uit. Toen ze de jurk aantrok, merkte ze echter dat het model wel heel erg sexy en onthullend uitpakt …

andere verwachtingen jurk aliexpress

Yep, haar boobs zijn volledig exposed. Geen centimeter van de stof bedekt haar borsten; het komt niet eens in de buurt! Wat een misser. Gelukkig kan Courtney ook lachen om een hilarisch fashion item. Ze deelde haar verhaal op Twitter, waar het viral ging.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!