Media & Entertainment

Twee bedrijven én een kind: Kae Sutherland doet het gewoon

kae sutherland twee bedrijven kind

Een bedrijf opzetten is een fulltime job, net zoals het opvoeden van een kind. Sommige vrouwen blijven het liefst thuis, anderen vinden het heerlijk om naast het moederschap een baan te hebben. Onderneemster Kae Sutherland doet daar nog een schepje bovenop en is naast moeder van haar dochter ook nog eens eigenaresse van twee bedrijven én influencer. Wij nemen graag een kijkje in het leven van de 29-jarige onderneemster. 

Sieradenwebshop en social media

Kae Sutherland is nog geen dertig maar heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd. Toen ze op haar zeventiende klaar was met haar MBO opleiding, was ze eigenlijk van plan om na een tussenjaar met een HBO opleiding te starten. Niet perse uit eigen wil, maar vooral onder druk van haar ouders. Haar ouders stemden met het tussenjaar in, maar alleen als ze deze tijd nuttig zou gebruiken, zo vertelt ze in een interview aan KEK Mama in 2018.

En dat deed ze. Tijdens haar tussenjaar richtte Kae het sieradenmerk 4 ever with everyone op, dat al snel een enorm succes werd. Toen ze steeds vaker de vraag van andere bedrijven kreeg om hun socials te verzorgen, begon ze naast deze webshop ook het social media bedrijf A-Sociaal Media. In november 2020 stopte Kae met haar sieradenmerk 4 ever with everyone en begon een nieuwe webshop met zilveren en vergulde sieraden: 24 Kae.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24Kae (@24kae_official)

Influencer, restauranteigenaar en moeder

Dat ze al vroeg volwassen was bewees Kae niet alleen met haar ondernemingen, maar ook met haar moederschap. Het liefst werd ze op haar zeventiende al moeder, vertelt Kae aan KEK mama. Samen met haar vriend Diego besloot ze nog even te wachten en eerst aan haar bedrijven te werken. Op haar 23e was de tijd rijp en bleek Kae al snel in verwachting van hun prachtige dochtertje Loua. Zes jaar later woont het gezin gelukkig in Amsterdam, waar het stel ook nog eens samen met de broer van Diego het restaurant Bam boa runt.

Alsof dat nog niet genoeg is, werk Kae ook nog eens bij als influencer. Op haar Instagram account zien we prachtige plaatjes van haar reizen, gezin en ondernemingen voorbijkomen. De jonge moeder en toponderneemster is een inspirerend voorbeeld dat je met hard werken een héél eind kan komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!