kaj-gorgels-sixpack-cover-men's-health
Foto: Insta Kaj Gorgels
Media & Entertainment

Kaj Gorgels showt afgetrainde sixpack voor Men’s Health cover

Kaj Gorgels kennen we natuurlijk allemaal als deelnemer en presentator van Expeditie Robinson. Daarvoor kreeg hij naamsbekendheid met zijn imitaties en sketches op zijn eigen YouTube kanaal Kaj’s typetjes. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de tv-wereld en presenteert hij het ene na het andere programma. Kaj heeft zich naast het presenteren de afgelopen tijd ook gestort op zijn lichaam. Voor de cover van Men’s Health heeft hij een heuse sixpack gecreëerd.

Kaj Gorgels afgetraind op de cover van Men’s Health

De blonde presentator heeft mega hard gewerkt om zijn lichaam helemaal klaar te maken voor de oktober cover van de Men’s Health. En wij moet eerlijk zeggen: dat is ontzettend goed gelukt! Wat een transformatie en vooral een topprestatie.

Snel afvallen bleek voor Kaj geen probleem. In 10 weken is deze fitboy namelijk maar liefst 10 kilo kwijtgeraakt vertelde hij aan het showbizz blad Story. ‘Het hele traject er naar toe, vond ik mega’, zei de presentator. Na de shoot van de Men’s Health is hij niet van plan te stoppen. ‘Ik wil de komende tijd doorzetten’. We kunnen binnenkort dus misschien nog wel meer foto’s verwachten om bij weg te dromen.

kaj-gorgels-sixpack-men's-health
Foto: Facebook Kaj Gorgels

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Niet alleen maar op streng dieet geweest

Aan de Story vertelt Kaj dat hij de afgelopen tijd niet alleen maar gezond heeft gegeten en gesport. Zijn leven draaide dus niet alleen maar om calorieën verbanden. De presentator heeft ook zeker genoten van het leven en af en toen wat feestjes gepakt. Ook niet zo gek als je bedenkt dat hij onlangs een nieuw huis op party eiland Ibiza heeft gekocht met ex-miss Nederland Jessie Jazz Vuijk 

Voor Kaj was het de eerste keer dat hij serieus bezig was met sporten. Hij had een doel nodig en daar was de Men’s Health Shoot helemaal perfect voor. De lifestyle in Ibiza heeft de presentator goed weten te combineren met een gezond leven. Kaj is zelf megatrots en tevreden met de foto’s voor Men’s Health. Wij geven hem groot gelijk!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)