kant-en-klare-cocktails-uit-blik-wiliams
Food & Drinks

Deze luxe kant-en-klare cocktails uit blik bezorgen jou een feestelijk avond

Heb jij ook weleens zo’n avondje dat je liever thuisblijft maar wel snakt naar een lekker drankje? Nodig al je vrienden en vriendinnen gezellig thuis uit en geniet van deze luxe cocktails uit blik. Ze zijn perfect voor een mooi avondje waarbij je niets hoeft voor te bereiden. Deze toppers zijn namelijk al helemaal kant-en-klaar. Daar heb je geen cocktailmachine voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is 5 seconden te schudden en je een mooiste lach op te zetten. Dan beleef je gegarandeerd een avond voor in de boeken.

Williams cocktails uit blik

Komt dry january niet in jouw woordenboek voor? Dan kan je maar beter genieten van een drankje dat de moeite waard is. De cocktails uit blik van Wiliams zijn dat zeker. Jouw kat zou jaloers zijn op deze luxe ontwerpen als we hem naast zijn blikje kattenvoer houden. Maar eigenlijk mogen we deze vergelijking niet eens maken, want de smaken komen verre van dichtbij.

Wiliams heeft klassieke en kenmerkende huiscocktails ontwikkeld die van jouw cocktailparty en nog groter feestje maakt. Met 6 verschillende varianten: Pornstar Martini, Old Fashioned, Espresso Martini, Margarita, Daiquiri en de Negroni is de keuze reuze. Womanly mocht de giftbox proberen waarbij ook amandelen en kalamata olijven in zaten. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat deze kant-en-klare drankjes te vergelijken zijn met die van een cocktailbar.

Handgemaakt door bartenders

De cocktails worden handgemaakt door een ervaren bartender en verpakt in super mooie 100% recyclebare conservenblikken. Het leuke is dat hij meteen ‘ready to serve’ is. Je hoeft alleen nog maar 5 seconden lang je beste shake moves te laten zien en klaar is je drankje.

Dankzij corona gingen veel horecazaken dicht. Zo ook de populaire cocktailbare op de Witte de Withstraat in Rotterdam: Wiliams Canteen. Om toch nog een mooie belevenis voor thuis te creëren kwamen ze op het idee om hoogwaardige cocktails in blik te leveren voor aan huis.

Niet meer de deur uit voor een coktailparty

Wij van Womanly waren ook zeer verast door de heerlijke smaken. Onze favoriet was toch wel de Pornstar Martini. Dit drankje staat trouwens ook in de trendlijst van cocktails en dranken van 2023. Een populaire onder veel mensen dus. Het blikje schenk je in een Martiniglas en garneer je met een plakje passievrucht. Er zit ook een foldertje bijgeleverd hoe je hem kan serveren. De Espresso Martini maak je bijvoorbeeld nog sierlijker door een paar koffieboontje in het glas te stoppen.

Vergeet trouwens ook niet om wat ijs te halen. Dan zijn ze nog lekkerder! Je koopt de kant-en-klare drankjes in blik al vanaf €6,50 per stuk op de website van Williams Cocktails. Wil je ze allemaal proberen? Ga dan voor de giftbox, daar zitten dus ook heerlijke geroosterde amandelen en kalamata olijven bij. Ze worden allemaal bij jou thuis geleverd. Scheelt je dus ook weer een wandeling door de regen met dit hondenweer.

wiliams-cocktails-blik

wiliams-cocktails-giftbox

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!