katja-schuurman-lever-reinigen-minder-vurig
Foto: Instagram Katja Schuurman
Media & Entertainment

Katja Schuurman liet lever reinigen en werd hierdoor minder vurig

De prachtige Katja Schuurman was onlangs te gast in de podcast van Tina de Bruin: Darmstad FM. Hier vertelde de krullebol dat haar ‘vurige temperament’ wat minder is geworden door haar lever te reinigen. Deze detox maakt dus niet alleen je lichaam schoon als je teveel drankjes hebt gedronken maar zorgt er ook voor dat je wat afkoelt. 

Katja Schuurman voelt zich beter door lever reiniging

In de Podcast Darmstad FM maakt ze er geen geheim van dat ze een leverreiniging heeft ondergaan. “In de lever wordt gal aangemaakt en de lever is een zelfreinigend orgaan”, legt de actrice uit. “Maar dit wordt niet alleen aangetast door alcohol, maar ook door koffie en medicatie. En ik gebruik al heel veel jaren medicatie en drink ook aardig wat bakjes.”, aldus Katja Schuurman in de Podcast.

We kennen de actrice natuurlijk allemaal als een temperamentvolle dame. Zoals ze zelf aangeeft kan Katja weleens iets te vurig uit de hoek komen. Door de leverreiniging zijn de vurige gevoelens minder geworden. “Je voelt je wat minder snel verhit. Ik heb het ook altijd bloedheet. Heter dan de gemiddelde mens.”

katja-schuurman-lever-reiniging

Doutzen Kroes ook van van lever ontgiften

Katja gaf in de Podcast aan dat het ontgiften van je lever zo’n paar dagen in beslag neemt. Wij waren benieuwd hoe zoiets in z’n werk gaat. Na wat  zoeken kwamen we er achter dat Doutzen Kroes ook een groot fan van de leverreiniging is. De eerste vijf dagen at ze slechts plantaardig voedsel en dronk een liter appelsap per dag. Dag zes at ze tot de middag en deed een darmspoeling. Dit werd opgevolgd door een bitterzoutoplossing en een glas grapefruitsap met olijfolie. De zevende en laatste dag dronk ze opnieuw de bitterzoutoplossing.

Wat er daarna op de wc uitkwam kunnen we gerust wel shocking noemen. ”De steentje zijn zo groot als erwtjes en sommige kleiner, andere groter” horen we Doutzen zeggen tegen haar man. Het zijn er vooral heel veel. Je lichaam wordt dus compleet gereinigd. Ben je zelf nou ook enthousiast geworden? Pas hier wel mee op. Het wordt onder andere afgeraden bij mensen met leveraandoeningen en galstenen. Vraag het altijd voor de zekerheid aan je huisarts of je met jouw gezondheid deze detox kan ondergaan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!