snack-frituur-kerstballen
Foto: Alles In Wonderland
Food & Drinks

Kerst liefhebbers opgelet: jouw favoriete frituur snack bestaat als kerstbal

Staat jouw frituurpan of airfryer regelmatig een lekker snackje te bereiden en kan je niet wachten om jouw kerstboom op te tuigen? Dan hebben we goed nieuws voor jouw als kerst-en snack liefhebber. Er bestaan nu namelijk kerstballen kopen in de vorm van jouw favoriete snacks. Daar krijg je nog eens honger van!

Kerstbal van jouw favoriete snack

Oké we moeten eerlijk toegeven dat we nog niet met de kerst bezig zijn; de herfstvakantie is nog volop in gang en we moet er nog 2 maandjes op wachten. Toch komt de decembermaand sneller aankloppen dan je denkt. De pepernoten liggen tenslotte al in de winkel.

Vind jij het altijd zo leuk om de kerstboom te versieren maar ben je wel een beetje klaar met dat standaard goud, zilver en rood? Wij hebben dé ultieme tip voor een originele kerstboom dit jaar. Er bestaan nu namelijk kerstballen in de vorm van jouw favoriete frituursnack. Zo heb je de keuze uit kerstballen in de vorm van een frikandel, kaassoufflé, kroket of bitterbal.

 

kroket-vondels-kerstbal

Vondels Amsterdam kerstdecoraties

Het merk Vondels staat bekend om haar bijzondere kerstdecoraties. Ieder jaar brengen ze weer een collectie uit met geweldige kerst ornamenten. In 2015 werd het opgericht en inmiddels razend populair. Naast de kerstballen verkopen ze ook super mooie bloemen kransen en advent kalenders. Zeker dus een bezoekje waard om een kijkje te nemen op de webshop van Vondels .

Zie je de kerstballen liever in het echt? Breng dan een bezoekje aan de Rotterdamse winkel Alles in Wonderland. Hier verkopen ze naast de kerstballen ook leuke cadeaus en gadgets. Ben je niet zo’n fan van snack kerstballen? Geen probleem! Vondel verkoopt namelijk ook kerstballen van een broccoli, avocado of kiwi. Dan is de kans wel groter dat je minder trek krijgt tijdens die dagen waarin je waarschijnlijk al de ene na de andere oliebol naar binnen werkt. Wij krijgen in ieder geval al zin om een ‘food’ kerstboom te versieren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door V O N D E L S (@vondels_amsterdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!