Shopping

Kerstknallers: Action’s 5 leukste items die jouw huis magisch laten stralen

kerstknallers-action-items-huis
Foto: Freepik

Nu de winter er bijna aankomt, is de leukste tijd van het jaar weer gearriveerd: kerst. Wij zijn er dol op en al vol in de kerstsferen. Stiekem draaien wij al kerstmuziek sinds begin november. Moet kunnen toch? Want kerst staat voor gezelligheid, liefde, warmte en je huis versieren. Voor dat laatste hebben wij de leukste kerstartikelen gevonden. De 5 leukste items van de Action die jouw huis helemaal in de kerstsferen brengen. Om jouw kerst compleet te maken.

Kerstkrans

De kerstsfeer moet eigenlijk al beginnen voordat je het huis binnenloopt. En dit doe je natuurlijk met een kerstkrans. Deze hang je mooi aan de voordeur wat zorgt voor een prachtige en vooral kerstige entree. Deze kerstkrans is beschikbaar in verschillende kleuren. Met roze kerstballen eraan en een witte strik, met groene kerstballen en een rode strik of de klassieke rood-goud-groene kerstkrans.

kerstknallers-action-items-huis SHOP NU VOOR 4,98

Kerstballen

De Action heeft dit jaar weer ontzettend veel leuke kerstballen. Van fotocamera tot cocktailglas en van pizzapunt tot champagne. Je kan het zo gek niet bedenken. Wij vinden ze echt mega leuk en gaan onze kerstboom er helemaal vol mee hangen. Extra leuk want je kan hierdoor voor iedereen een persoonlijke kerstbal kopen die echt past bij diegene. Voor nog geen 2 euro.

kerstknallers-action-items-huis SHOP NU VOOR 1,79

Kerst dierenkussen

Hoe leuk is het om voor je viervoetige vriendje ook een cadeautje in huis te halen. Van deze heerlijke dierenmand met kerstprint erop zal die blijvend genieten, aangezien ze toch de hele dag slapen. Ze zullen jouw eeuwig dankbaar zijn en jij hebt er een leuk kerstitem bij. Ze hebben natuurlijk weer verschillende kleuren en patronen. Dus voor ieder wat wils.

kerstknallers-action-items-huis SHOP NU VOOR 6,95

Kerstmokken

Tijdens de kerstdagen willen we natuurlijk eindeloos warme chocolademelk met slagroom drinken en dat het liefste in een leuke mok. Nou heeft Action ruime keuze in allerlei kerstmokken om je chocolademelk nog feestelijker eruit te laten zien. Zoals deze variant met gingerbread koekjes erop. De een heeft een wit-rode kerst stok als oor en de ander sneeuw op de mok als decoratie. Wat een parels voor tijdens de kerstfilm!

kerstknallers-action-items-huis SHOP NU VOOR 2,99

Kersttafel

Dan een van de belangrijkste dingen tijdens kerst: de kersttafel! Met kerst eten we graag allemaal lekker dingen en dit doen we het liefste met de meest dierbare mensen om ons heen. Voor zo’n kersttafel is de versiering erg belangrijk. Zoals dit mooie tafelkleed waardoor je meteen geen vieze tafel meer hebt en het lijkt alsof je in een restaurant zit.

kerstknallers-action-items-huis SHOP NU VOOR 9,95