kim-feenstra-emotioneel-tweede-kinderwens
Media & Entertainment

Kim Feenstra openhartig en emotioneel over IVF-traject:

Zwanger zijn is helaas niet vanzelfsprekend. Heb je een kinderwens? Dan mag je van geluk spreken als er een klein wondertje op komst is en alles goed verloopt. Helaas krijgt 10 procent van de zwangere vrouwen een miskraam. Daarnaast zijn er ook vrouwen die lastig of helemaal niet in verwachting kunnen raken. Een topic waar veel taboe op heerst. Het 37-jarige model Kim Feenstra deelt op Instagram haar open en emotionele bericht over een tweede kinderwens. Wij kregen een brok in ons keel hiervan.

Kim Feenstra openhartig over tweede kinderwens

”Op het wachtbankje. Weer een test. Negatief. Steek” Het model begint haar bericht met deze aangrijpende woorden. Ook is er een stukje schudgevoel in haar Instagram post te ontdekken: ”Ik moet blij zijn. Ik ben ‘al’ een mama. Wij zijn ‘al’ ouders. Misschien zij nooit. Ik gun het hen ook. Weer een schuldgevoel”. Hoewel het model een kleine twijfel in haar bericht laat doorschemeren of ze moet doorgaan met het traject, sluit ze deze toch af met een flinke oppepper aan haarzelf: ”Kom op. Kop op. Nog even flink zijn. Nog één keer flink zijn”.

Super dapper en knap dat Kim dit bericht met de buitenwereld durft te delen. Zonder twijfel zal het een enorme steun zijn voor vrouwen die in hetzelfde traject zitten. Aan de reacties te zien is er helaas veel herkenning bij verschillende dames. Daarnaast krijg het model ook flink wat steun van bekend -en onbekend Nederland. Zo schrijft Wendy van Dijk: ”Slik, dappere jij!!” en Monique Westenberg: ” Zo herkenbaar voor velen! Het zieltje is er al en komt op het juiste moment naar deze kant lieve Kim”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

IVF-traject

Kim Feenstra is de trotse moeder van zoontje Brooklyn, maar heeft de grote droom om haar gezin uit te breiden. Naast de aangrijpende woorden op haar Instagram deelt ze ook een foto van alle pillen en injecties die bij het IVF-traject komen kijken.

Libelle.nl schrijft dat ze alleen zwanger kan worden via een IVF-traject. Eerder bleek dat ze verklevingen en littekens in haar buik had, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Artsen hebben hun best gedaan om dit probleem te verhelpen, maar helaas was dit niet gelukt. Tijdens een operatie bleken de eileiders van Kim niet meer te redden. Op dit moment ondergaat ze daarom een heftige in vitro fertilisatie traject met spuiten en tabletten. Wij wensen haar enorm veel sterkte en geluk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!