Media & Entertainment

Kimmylien (Real Housewives) laat foto zonder filters zien: ”Je bent prachtig”

Kimmylien Real Housewives laat foto zonder filters zien Je bent prachtig
Kimmylien krijgt lovende reacties op haar post - Foto: Instagram @kimmylien

Als we een foto plaatsen op Instagram willen we het liefst uitzien om door een ringetje te halen. Alle filters worden uit de kast getrokken om een mooie resultaat te bereiken. De Bold Glamour TikTok beautyfilter was dan ook een grote hit. Deze filter is zo realistisch dat hij bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Best eng toch? En helemaal niet nodig eigenlijk. Dat vond Kimmylien nou ook en bewees dit met haar post. 

Kimmylien post foto zonder filters

Deze prachtige dame ken je waarschijnlijk van de  Real Housewives of Amsterdam. Was je ook zo’n fan van het vorige seizoen? Wij kunnen stiekem niet wachten op nieuwe aflevering waarin veel drama en glamour centraal zal staan. Bij dat laatste denken we vooral aan veel make-up en perfecte foto’s van de opnames op Instagram. Toch is dat helemaal niet nodig. We zijn namelijk prachtig zoals we zijn en vaak zijn de onbewerkte foto’s veel mooier en puurder.

Kimmylien wordt over een paar maanden 44 jaar oud en bladerde door haar telefoon om een foto te zoeken die ze kon plaatsen op Instagram. ” Kijkend naar de rauwe foto zonder filters merk ik ineens dat ik ouder ben geworden en me afgelopen jaar me ook zo voelt. Snel ging ik naar een filter app. Toen merkte ik dat ik best veel moest bewerken om tevreden te zijn”. Wij vinden dat totaal onnodig als je haar onbewerkte foto ziet. Wat een prachtig lijf! En dan te bedenken dat ze 3 kinderen heeft gebaard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

Trots zijn op jezelf

Gelukkig kwam De Real Housewive er best snel achter dat ze trots mag zijn op haarzelf. ”Note to self 💌 love your self. In welke vorm dan ook. Love me met alle rimpels, putten vlekken, vetjes, littekens ,rondingen this is me. Het begin is er. Van mezelf houden is mijzelf accepteren en blij zijn met wat ik heb en hoe ik eruit ziet”, aldus Kimmylien. Wauw wat een prachtige woorden!

Als 1 april hadden we geschreven dat influencers verplicht zijn om filters en plastische chirurgie te vermelden. Zoals je natuurlijk al kan bedenken was dit een grap, maar achteraf zou dit niet eens zo gek zijn.

kimmylien-real-housewives
Foto: Instagram Kimmylien

Lovende reacties op foto zonder filters

De post van Kimmylien kreeg ontzettend veel positieve reacties. Zo schreef Anna Nooshin: “Goed kimmyyy you go. Je bent zo mooi zoals je bent” en Tamara Elbaz: “Je bent prachtig”. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Op de eerste foto (die Mifa Rosa heeft gemaakt) zie je Kimmylien met filters en op de tweede is het een onbewerkt plaatje.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!