Media & Entertainment

Roodharigendag: van deze knappe mannen krijg je spontaan rode oortjes

knappe-mannen-rood-haar
Acteur Robert de Hoog bekend van o.a. Mocro Maffia Foto: BSR

Alle gingers opgelet: vandaag is rood! Of we Marco nog met dit vrolijke deuntje op de radio zullen horen, daar hebben we nog onze twijfels over, maar dat maakt het allemaal niet minder gezellig. Niet alleen op de dag van de Roodharigen worden de redheads flink in het zonnetje gezet, maar dit hele weekend. Van 25 t/m 27 augustus worden namelijk duizenden roodharigen uit de hele wereld in Tilburg getrakteerd op een geweldig festival. Daar zullen vast een zeker heel wat hotties bijzitten. 

Wat kun je verwachten op roodharigendag?

Ons allereerste advies aan alle blondies en brownies (en natuurlijk niet te vergeten de grijs-harige): verf je haar dit wekend rood. Op het Redhead Days Festival in Tilburg wil je er natuurlijk wel als ginger bijlopen. Deze -alweer 15de- editie is helemaal gratis en voor noppes. Alleen voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Het programma zit vol met leuke dingen zoals een shared BBQ, picknick en een kampvuur. Ook probeert de organisatie zoveel mogelijk redheads samen op de foto te zetten. Mocht je nou niet gezegd zijn met een rode haardos en heeft de kapper geen plek mee? Ook dan ben je uiteraard welkom. Wij hopen stiekem dat de onderstaande 5 hotties dan ook van de partij zijn.

5 knappe roodharige mannen waarmee je  een beschuitje wilt eten

Womanly gaat heel lekker op lijstjes met knappe mannen. Zo ontstonden er eerder al rode hartjes in ons ogen bij het zien van de 7 mooiste mannen van vorig WK. Stiekem worden we ook erg blij op de dag van roodharigen.

Waarom? Op social media zien we dan de ene naar de andere knapperd met rossig haar voorbij komen. Womanly doet hier nog een schepje bovenop. Vandaag krijg je van ons 5 hotties te zien die ons met hun rode lokken in vuur en vlam zetten. En dat -net als het festival- helemaal gratis! Zo zijn wij.

1. Robert de Hoog

We beginnen natuurlijk met een hottie van eigen bodem. Robert den Hoog ken je waarschijnlijk wel van de serie Mocro Maffia en Sleepers.

Als Tatta was hij iets minder aantrekkelijk met een dik oog, maar in het echte leven ziet hij er verdomd goed uit.  Hij mag dan wel getrouwd zijn, maar dromen kan natuurlijk altijd nog.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

2. Michael Fassbender

In de categorie stoere rossige mannen, mag deze naam zeker niet ontbreken. Michael Fassbender is een Duitse acteur die onder andere speelde in de films X-Men en Alien: Covenant.

Niet zo lang geleden verruilde Fassbender zijn carrière als acteur voor het professioneel autoracen. Hij racet op hoog niveau mee in diverse autosport kampioenschappen. Ons hoor je niet klagen over de stoere foto’s op zijn Instagram waarbij hij voorbij scheurt in de snelste auto’s.

3. Rupert Grint

We kunnen niets anders zeggen dan dat Ron Wemel ontzettend goed is opgedroogd. De acteur Rupert Grint -die vooral bekend is van de Harry Potter films- is nu een volwassen man die een heus gezin heeft opgebouwd.

Deze Engelse hottie heeft daarna nog in andere films gespeeld en na zo’n 4 jaar acteerrust is hij dit jaar te zelfs te zien in de horrorfilm Knock at the cabin. We zijn benieuwd of hij er dan nog steeds zo fris en fruitig uitziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rupert Grint (@rupertgrint)

 

4. Montell van Leijen

De tweede knapperd van eigen bodem, waarover wij iets kwijt willen, is toch wel Montell van Leijen. Gelukkig komen wij niets te kort met knappe redheads in ons eigen kikkerlandje.

Model Montell van Leijen won in 2017 het tiende seizoen van Holland’s Next Topmodel. Zijn bijzondere gezicht was meteen mega populair. Met zijn mooie krullen en ontelbare sproeten verbaasd ons dat helemaal niks. Nu -zo’n 6 jaar later- is  Montell is nog steeds een bekend model, en daar zijn we erg blij mee.

5. Prins Harry

Niet mis mee, zou Olof uit B&B Vol Liefde zeggen als deze prins op het witte paard voorbij zou komen. Met zijn ondeugende glimlach en prachtige ogen steelt hij elke keer weer ons hart.

Houd je op de dag van roodharigen een Netflix avondje? Zoek dan eens de documentaire van Prins Harry op waarbij we intieme beelden van Meghan en zijn twee kinderen te zien krijgen.