knapste roodharige mannen wereld
Media & Entertainment

In vuur en vlam: 7x de knapste roodharige mannen ter wereld

Lang leve Instagram, want wat komen er toch heerlijke plaatjes in onze feed voorbij. Zo vergaapten we ons onlangs nog aan de 7 mooiste mannen van dit WK. De zojuist uitgekomen Netflix documentaire over Prins Harry en Meghan inspireerde ons om een lijstje te maken van de knapste roodharige mannen. Prins Harry is namelijk zeker niet de enige die ons met zijn rode lokken in vuur en vlam zet. 

1. Montell van Leijen

In Nederland zeggen we niet voor niets ‘Oranje boven’, want veel knappe roodharige mannen komen gewoon uit ons eigen land. Model Montell van Leijen won in 2017 het tiende seizoen van Holland’s Next Topmodel.

Zijn bijzondere gezicht was meteen razend populair. Met zijn mooie krullen en ontelbare sproeten begrijpen we dit helemaal. Montell is nog steeds een bekend model, en daar zijn we erg blij mee. Wij zien graag nog veel meer foto’s voorbijkomen.

2. Kevin McKidd

Zijn naam komt je misschien niet bekend voor, maar zijn gezicht herken je vast uit de mega populaire serie Grey’s Anatomy. Hier speelt hij de knappe dokter Owen Hunt.

Kevin McKidd is 49 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Schotland. Hij heeft vier  kinderen met twee verschillende vrouwen. In juli van dit jaar postte hij op Instagram dat hij en zijn tweede vrouw gaan scheiden, maar ‘als beste vrienden bij elkaar blijven’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin McKidd (@therealkmckidd)


3. Prins Harry

Koning van het Verenigd Koninkrijk zal hij niet snel worden, maar voor ons is hij wel de koning van knappe roodharige mannen. Met zijn ondeugende glimlach en sympathieke ogen steelt hij elke keer weer ons hart.

In zijn nieuwe documentaire op Netflix zien we een intiem beeld van Prins Harry, Meghan en hun twee kinderen. De koninklijke familie maakt het dit mooie gezin niet makkelijk. Toch zien ze er ondanks de moeilijkheden altijd prachtig uit.

4. Eddie Redmayne

Heb jij de film ‘Fantastic beasts and where to find them’ al gezien? Zo niet, dan raden we je aan om hem vanavond nog te kijken. Niet alleen omdat het een leuk vervolg is op de beroemde Harry Potter films, maar ook omdat Eddy Redmayne de hoofdrol speelt.

Deze Britse acteur is naast een knappe man ook een erg getalenteerde acteur. Hij ontving meerdere prijzen en nominaties voor zijn rol als transgender vrouw in de film The Danish Girl.


5. Michael Fassbender

In de categorie stoere roodharige mannen presenteren we: Michael Fassbender. Deze van origine Duitse acteur speelt onder andere in de films X-Men en Alien: Covenant.

Onlangs verruilde Fassbender zijn carrière als acteur voor het professioneel autoracen. Hij racet op hoog niveau mee in diverse autosport kampioenschappen. Op Instagram zie je hem dus veel in snelle auto’s voorbij scheuren. Vinden wij helemaal niet erg.

6. Kristofer Hivju

‘Kristofer wie?’ denk je misschien. Maar geloof ons: Google deze naam en je zult niet teleurgesteld zijn. Met name geschikt voor alle dames die een roodharige mannen met een baard wel kunnen waarderen.

De ruige roodharige viking speelde onder andere een van de ‘wildlings’ in de bekende serie Game of Thrones. Maar als hij op Instagram zijn berenvelletje veruilt voor een pak zijn wij ook helemaal tevreden. Deze man is zeker de moeite waard voor een druk op de ‘follow’ knop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju)

7. Robert de Hoog

Om ons lijstje knapste roodharige mannen af te sluiten, keren we weer terug naar ons eigen land. Robert de Hoog ken je misschien van de serie Mocro Maffia. In 2011 speelde hij ook de hoofdrol in de film Nova Zembla.

Oke, hij is dan al wel getrouwd, maar dromen mag altijd toch? Wij zijn in ieder geval fan van zijn blauwe ogen en mooie koperkleurige haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!