knapste-tweeling-ter-wereld
Beauty

Zo ziet de knapste tweeling ter wereld er nu uit

Wist jij vroeger ook nooit wat je wilde worden? Dolfijnentrainster, juffrouw of ballerina? Vaak veranderde de keuze elke week wel weer. Toch zijn er heel wat kindersterretjes die al vroeg genoeg een carrière zijn begonnen. Neem bijvoorbeeld Thyalane Blondeau die al op haar vierde begon als model en werd uitgeroepen tot het mooiste meisje ter wereld. Ook twee beauty’s zijn de 12-jarige tweelingzussen Ava Marie en Leah Rose. Zij worden de mooiste tweelingzussen ter wereld genoemd.

Knappe tweelingzusjes begonnen al vroeg

Toen de meiden zeven kaarsjes uitbliezen startte mama Jaqi Clements een Instagram account voor haar twee dochters Ava Marie en Leah Rose. Na zes maanden hadden ze al zo’n 150.000 volgers. De media merkte dit al snel op en dat veranderde het leven van de tweeling compleet. Ze kregen leuke cadeautjes opgestuurd van grote merken om te promoten, werden uitgenodigd voor privé-shopping en kregen zelfs vragen van fans of ze met hun op de foto mochten.

Hun moeder heeft ondanks alle drukte er wel altijd voor gepleit dat de dames naar school bleven gaan. Ze mogen alleen in het weekend werken of na schooltijd. Toen het Instagram account net van start ging maakte moederlief alle foto’s met haar eigen camera. Nu worden alle kiekjes genomen door professionele fotografen, maar beslist ze nog wel welke beelden worden gepubliceerd. De meiden hebben nu meer 1,9 miljoen volgers op hun Instagram account @clementstwins. 

mooiste-tweeling-ter-wereld

Mooi van binnen en van buiten

Het leven van de tweeling is niet altijd even gemakkelijk geweest. Hun vader Kevin werd er aantal jaren geleden heel ziek en gediagnosticeerd met een zeldzame, agressieve vorm van kanker. De diagnose klonk niet goed, maar de familie Clements wilde alle kansen grijpen op hun vader en partner weer beter te maken. Een beenmerg transplantatie zou hem helpen. Het gezin ging hard op zoek naar een donor voor Kevin en gebruikte hiervoor ook hun social media.

De vader moest ondertussen een erg zware chemotherapie ondergaan. Een jaar later kwam het geluk om de hoek kijken, want in 2020 heeft hij een beenmergtransplantatie kunnen krijgen. De periode is erg moeilijk geweest, maar Kevin is er weer helemaal bovenop gekomen. Vanaf nu staan de meiden niet alleen bekend om hun uiterlijk, maar ook hun prachtige innerlijk. Ze hebben een bijdrage kunnen leveren om het leven van hun vader te redden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ava + Leah (@clementstwins)

De tweeling op 12-jarige leeftijd

Inmiddels is de tweeling alweer 12 jaar en blijven ze prachtig. Ook hun broertje doet regelmatig modellenwerk. De schoonheid zit dus echt in de familie. Hun vader is weer helemaal opgeknapt en volop aan het werk.

De tweeling heeft regelmatig opdrachten voor onder andere het merk Levi’s en warenhuis Macy’s. Ze hebben dit jaar zelfs een eigen merklijn genaamd Kaveah gelanceerd. Naast het modellenwerk zijn de twee meiden ook gek op dansen en zien we dat regelmatig in hun post terug. Het zal ons niets verbazen als we in de loop van de jaren nog meer van deze meiden gaan horen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ava + Leah (@clementstwins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ava + Leah (@clementstwins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ava + Leah (@clementstwins)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!