Media & Entertainment

Met deze geniale hack ligt jouw koffer als eerste op de bagageband

koffer-eerste-bagageband
Foto: Freepik

Het liefst pakken wij zo vaak mogelijk het vliegtuig voor een mooi reisje. Er zijn namelijk maar weinig dingen te bedenken wat niet leuk is aan reizen. Je ontmoet nieuwe mensen, leert andere culturen kennen en kan eindelijk eens goed gaan ontspannen. Toch is er één aspect die tot ons minst favoriete behoort: wachten op je bagage. Vaak sta je toch wel een halfuur te wachten op je koffer. Wist je dat er een trucje is waardoor die van jou als eerst op de bagageband verschijnt? 

Stress met koffer inpakken

Als je een weekendje weggaat is een trolley helemaal prima en heb je geen grote koffer nodig. Is dit bij jou het geval? Gebruik dan ook zeker onze super handige tips waarmee alles in je handbagage past. Bij grotere reizen wil je toch wel meer mee dan een paar jurkjes en wat schoenen. Die grote koffer, waar je bijna zelf in pas, moet eraan geloven en van zolder worden gehaald.

Als je vervolgens een paar tientjes armer bent omdat de bagagekosten er nog bij zijn gekomen, begint de inpak stress. Welke vakantieboeken gaan mee en hoeveel zomerse bikini’s prop je erbij? Na al deze voorbereidingen ben je blij als je op de bestemming bent aangekomen. Toch is er één klein dingetje waar je stressgehalte ook nog wel eens op standje 100 van kan slaan: wachten op de koffer. Hoe langer het duurt, hoe meer paniek er ontstaat met de gedachte dat je de volgende dag misschien geen schoon ondergoed zal dragen.

koffer-inpakken-stress

Wachten op je koffer hoeft niet meer

Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te wachten op jouw unit. Er is namelijk een slimme manier waarmee jouw koffer vooraan op de band komt te liggen. Deze tip hebben we allemaal te danken aan onze grote vrienden van Reisleven. Misschien gaan we hiermee een beetje over het randje en is het niet zo heel lief voor je medemens, maar toch is het zo’n handige reistip die we graag met je willen delen.

Als je jouw koffers incheckt op het vliegveld worden ze gelabeld en daarna op de lopende band gelegd. Vanaf dit moment heb je er geen zicht meer op, en moet je maar in je handjes knijpen dat alles goed komt. Maar wist je dat er speciale fragile stickers zijn voor breekbare spullen? Deze sticker geeft aan dat de spullen in de koffer breekbaar zijn en er daarom goed voor gezorgd moet komen. Deze koffers worden als laatste in het ruim geladen en belanden daarom als eerste op de bagageband. Winning!

bagageband-koffer-eerder

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!