Shopping

Toffe koffiemachine van de Lidl kost jou maar 45 to-go koffies

koffiemachine-lidl-koffie-espresso

In de ochtend maak je onze redactie het gelukkigst met een goede cafeïne shot. We maken hem soms een beetje spannend door een snufje zout in de koffie toe te voegen, maar meestal krijgen wij een glimlach op onze gezicht van een verse cappuccino. Voor een to go variant betaal je gemiddeld zo’n 2.75 euro en vanaf juli moet je ook nog eens betalen voor de plastic beker. Koop jij er elke dag eentje bij de kiosk? Dan heb je dit apparaat er al na zo’n 1.5 maand eruit. Tel uit je winst!

Silvercrest Kitchen Tools koffiemachine

Met deze koffiemachine maak je de allerlekkerste cappuccino en latte macchiato met slechts één druk op de knop. Dat is genieten! Om je portie fruit naar binnen te krijgen, kan je ook eens een latte met blauwe bessen proberen. Doe eens gek en probeer wat anders! Door het melkopschuimsysteem van dit apparaat krijg je een schuimlaagje die je ook van de to-go koffies gewend bent.

Houd je eigenlijk niet zo daarvan? De hoeveelheid opgeschuimde melk kan met de machine worden ingesteld. Deze topper wordt geleverd met 2 zeefinstukken voor 1 of 2 kopjes espresso of 1 cappuccino of latte macchiato. Wist je trouwens dat koffie veel gezondheid voordelen heeft? Volgens het Voedingscentrum geeft het drinken van 2-4 koppen kopjes per dag tot 10% minder kans op aandoeningen op de kransslagaders en beroertes.

koffiemachine-lidl-cappuccino SHOP NU VOOR 129

Specificaties Silvercrest koffiemachine

In de doos vind je onder andere een melktank, lekbakje en zeven die- heel handig- geschikt zijn voor de vaatwasser. Scheelt je dus weer een handafwas. Daarnaast zit er een uitneembaar plateau bij voor espressokopjes, een traditioneel zeefhouder en een afneembaar waterreservoir (max 1.2 liter). In de melkreservoir kun je maximaal 0.7 liter melk in gieten.

Met de krachtige pompdruk van 15 bar maak je perfecte opgeschuimde melk en komt de heerlijke koffie aroma je tegemoet. Niet alleen wij zijn mega enthousiast over deze koffiemachine. Hij krijgt op de site van de Lidl namelijk 4,5 ster van de 5 sterren. Maar liefst 86% van de klanten raadt deze parel aan. Voor 129 euro is het natuurlijk ook geen geld. Wij krijgen spontaan zin in een heerlijk bakkie pleur.

lidl-koffiemachine-silvercrest SHOP NU VOOR 129

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!