Media & Entertainment

Zoveel kost een weekje overnachten bij Marian (B&B Vol Liefde)

kosten-overnachten-marian-bb-vol-liefde-villa-surga
Villa Surga van Marianne uit B&B Vol liefde Foto: FB Marian en Miccazu - Womanly edit)

Nu het weer buiten om te janken is, zitten we meer aan de buis gekluisterd dan ooit. Stiekem vinden we dat helemaal niet zo erg want dan hebben nog meer redenen om B&B Vol Liefde te kijken. In dit programma gaan Bed and Breakfast-eigenaren op zoek naar hun grote liefde. Dit derde seizoen zijn we het meest fan van Marian én haar roze villa in het prachtige en zonnige Budens (Algarve). Ben jij benieuwd wat je voor dit pareltje neerlegt aan de zuidkust van Portugal? Womanly zocht het voor je uit. 

Roze villa van Marian uit B&B Vol Liefde

Oké een dingetje weten we zeker: Barbie zou jaloers zijn op deze prachtige roze villa in Portugal. Nu het (echte) Barbie droomhuis niet meer te boeken is in het Amerikaanse Malibu, vinden wij dit een prima alternatief. De 69-jarige Marian Trott uit B&B Vol Liefde is de mega trotse eigenaar van Villa Surga.

Ze ziet er niet alleen zelf uit om door een ringetje te halen, maar haar verblijf is ook een beauty om te zien. Gelukkig zien we haar, naast de ’tantra gekkies’ en boze Petri, maar al te vaak voorbij komen. Heb jij deze zomer nog geen vakantie geboekt en zie jij het wel zitten om net als Marian op een ligbedje te chillen bij het zwembad? Wij zochten uit hoe diep je hiervoor in de portemonnee moet kijken.

villa-surga-marian-B&B vol liefde

Faciliteiten van Villa Surga in Portugal

In Villa Surga kom je niets te kort. Met alle luxe die je maar wenst, is dit huis meer dan prima vertoeven. Het gigantische verblijf -voor maximaal 6 personen- heeft 3 slaapkamer en maar liefst 4 badkamers. Op slechts 13 minuten lopen ligt de golfbaan en op maar 8 minuten loopafstand het stadje Prai de Salema met zandstrand. Vast en zeker heb je deze twee locaties ook voorbij zien komen in het programma B&B Vol Liefde.

Pas trouwens wel op dat je elkaar niet kwijtraakt in de villa, want met een woonoppervlakte van 270 m2  ben je wel even zoet.  De luxe accommodatie bevat qua wellness een zonnebank/solarum- handig voor als de zon even niet schijnt- en een bubbelbad/hot tub. Als het zonnetje zich wel laat zien kun je heerlijk baantjes trekken in het mega grote zwembad en daarna bijkomen op de ligstoelen. In de avond is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar te barbecueën. Misschien eet Marian ook wel een kip-sateetje met je mee.

villa-surga-marian-B&B vol liefde-portugal

Wat betaal je voor een weekje bij een Marian?

De blondine heeft 10 maanden gewerkt aan dit prachtige stulpje. Best een tijdje, maar dan heb je ook wat! Villa’s inrichten is op haar lijf geschreven, het is dan ook niet zo gek dat ze daarnaast eigenaar is van een makelaarsbedrijf. Zoals je misschien al had gedacht is het niet goedkoop verblijven bij Marian. De deelnemers van B&B Vol Liefde zijn dan ook echte bofkonten. In het hoogseizoen betaal je per week voor dit stulpje namelijk zo’n 5.000 euro.

Als je later in het jaar gaat, bijvoorbeeld in oktober, dan wordt het al iets goedkoper. Voor een weekje tel je dan zo’n 3.500 euro neer. Dat is dus 500 euro per nacht. Als je dit weer deelt met 6 personen betaal je niet eens 600 euro voor een onvergetelijk luxe weekje. Dan valt het ineens toch best mee! Wij zien onszelf in ieder geval wel liggen met een trendy bikini op het ligbedje van Marian. Je moet er wel snel bij zijn, want veel datums op de boekingssite Micazu zijn al niet meer beschikbaar.budens-portugal-B&B vol liefde

slaapkamer-portugal-marian-B&B vol liefde

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!