Beauty

Blogger maakt budgetproof carnavalslook met Kruidvat make-up

kruidvat-budgetproof-carnavalslook

Over dik twee weken is het weer carnaval, het driedaagse feest waar een deel van Nederland als reikhalzend naar uitkijkt. Er is dan ook geen ander feest waarbij je je een volledig weekend kan omtoveren in een tijger, heks of barbie om vervolgens de hele dag in de kroeg te borrelen. Mocht je na deze winter niet al te veel budget voor je carnavalsoutfit over hebben, kijk dan even op het Instagram account van de Kruidvat. Zij plaatsen een filmpje met inspiratie voor een super leuke budgetproof carnavalslook.

Verkleedfeestje in het zuiden

Carnaval valt onder de categorie: je vindt het fantastisch of je gruwelt ervan.  Voor degenen die wel van gekke tradities houden is carnaval een geweldig volksfeest met een rijke geschiedenis. Anderen zien vooral een verkleedfeest voor zich met veel drank.

Een ding is zeker: dit jaar barst het carnaval in het derde weekend van februari weer los. Wij kijken nu al uit naar de beste outfits, ook al hopen we dat er niet te veel Jeffrey Dahmer look-a-likes rondlopen. Onze gok: dit jaar gaan we veel neppe brazillian but lifts, over the top housewives of Amsterdam en Rachel Hazes impressionisten tegenkomen.

carnaval-kruidvat-budgetlook

Budget carnavalslook

Klinkt dit je allemaal als te veel werk? Met een goede panterouftit kun je nooit misgaan. En grote kans dat je in huis nog best wat panter-items hebt liggen. Deze panter outfit is niet af zonder een goede look voor je gezicht. Voordat je met dikke lagen schmink in de weer gaat, kun je ook de tutorial van Beautyblogger Sarah Marikh bekijken. Zij maakt een budget panterlook met make-up van Kruidvat.

Met behulp van Kruidvat infallible fix eyeliner pen, Catrice mokka oogschaduw palet, Best of both nude lip color en balm en de Essence fix and last spray fixeerspray maakt Sarah gemakkelijk een look die je het hele weekend kan dragen. En was je nog op zoek naar een leuke outfit? De Kruidvat verkoopt ook een panter strik, pantera oortjes en een panter masker.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kruidvat (@kruidvat)