Beauty

Kruidvat dagcrème Q10+ vitamine C van 3,99 bestrijdt rimpels

kruidvat-q10-vitamine-c-dagcreme-bestrijdt-rimpels

Een goede dagcrème is essentieel om een droge huid te voorkomen.  Vooral tijdens deze koudere dagen zal je waarschijnlijk merken dat je jouw snoetje eerder kan vergelijken met een stuk schuurpapier dan met dat babyhuidje dat je ervoor had. We weten allemaal dat het leven veel duurder is geworden, dus we moeten helaas meer moeten nadenken waar we onze centen aan uitgeven. Toch blijft de Kruidvat ons altijd verrassen met hun mega lage prijzen. Nu viel ons oog op de Q10+ vitamine c dagcrème. Womanly testte hem uit!

Kruidvat verkoopt mega voordelige dagcrèmes

We hebben al eens eerder een smeerseltje voor je toet van de deze drogist getest. Dit was de Kruidvat Originals Tea Tree gezichtscrème. Na een paar keer smeren zagen we daarbij al een stuk minder onzuiverheden en rode vlekjes op het gezicht. Dit bewees meteen dat je geen peperduur goedje nodig hebt voor een mooie en gezonde huid. Wij waren benieuwd of dat ook het geval was met deze Q10+ vitamine C dagcrème.

Op de productpagina kwamen we een reactie tegen die ons meteen opviel: ”Ik ben 79 jaar jong en gebruik deze Q10 dagcrème zeker al 10 jaar als het niet langer is, ook de nachtcrème trouwens. Iedereen zegt altijd wat heb jij een gladde huid voor jouw leeftijd, beter compliment kun je niet krijgen”. Het duurt nog eventjes voordat wij die leeftijd aantikken, maar het maakte ons wel razend benieuwd naar dit product. Allereerst wilden we eigenlijk wel eens weten waar Q10 en vitamine C nou eigenlijk goed voor zijn.

kruidvat-dagcreme-q10-vitamine-c SHOP NU VOOR 3.99

Waar zorgen Vitamine C en Q10 precies voor?

Q10 klinkt natuurlijk heel interessant, maar stiekem ook wel een tikkeltje geheimzinnig. Wij hadden eigenlijk geen idee wat dit nou precies inhoudt. Gelukkig wist onze grote vriend Wikipedia hier wel het antwoord op. Co-enzym Q, ook wel ubichinon genoemd, is een groep van vet oplosbare, vitamine-achtige stoffen die algemeen voorkomen in alle dierlijke cellen en verschillende bacteriën. Het komt vrijwel in alle voedingsmiddelen voor, maar vooral in orgaanvlees, lever, vis en gevogelte.

Voeding met Q10 bevat alleen onvoldoende hoeveelheid om een effect te hebben op de totale hoeveelheid Q10 in je lichaam. Vaak wordt er aangeraden om extra  supplementen hiervan bij te slikken om zo het tekort aan te vullen. De combinatie van natuurlijke Q10 en een mineralencomplex in deze Kruidvat crème bevordert het herstellend vermogen van je huid en helpt het te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine C zorgt voor bescherming een herstel van de ouder wordende huid.

Kruidvat dagcrème testen op ons gezicht

Wij waren natuurlijk wel benieuwd of dit product echt zo’n topper is. Eerlijk is eerlijk; de verpakking en het potje hebben niet bepaald een fancy uitstraling. Wij zouden deze dagcrème niet op het uiterlijk aanschaffen. Klinkt cliché, maar uiterlijk is natuurlijk ook niet altijd alles. En van 3,99 euro kun je natuurlijk ook niet een glamour verpakking verwachten. Toen we het potje voor het eerst openmaakten viel ons de frisse en fruitige geur op. Het is een dikke crème waar we normaal gesproken niet zo van houden, maar toch smeert hij wel goed uit en plakt niet .

Hij belooft zichtbare tekenen van vermoeidheid te verminderen. We merkten na een paar keer smeren wel een frisse en zacht huid. Net als de Hyaluron Booster drops van de Kruidvat zijn we ook over dit product enorm enthousiast. Hij wordt aangeraden voor een leeftijd tussen de 25-35 jaar maar als wij andere reviews bekijken, gebruikt ook een oudere doelgroep deze dagcrème. Je koopt deze topper op Kruidvat.nl of natuurlijk in de winkel.

kruidvat-q10-vitamine-c-dagcreme-q10 SHOP NU VOOR 3.99

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!