kruidvat-douchemousse-dupe-rituals
Beauty

Deze Kruidvat douchemousse is de heerlijk ruikende dupe van Rituals

Ben jij ook zo’n fan van de heerlijke producten van Rituals, maar moet je altijd even slikken bij het zien van de prijs? Loop dan voortaan even langs bij de Kruidvat. Waar we je eerder al tipten op goedkope varianten van bekende parfums en make-up, kwamen we nu een Rituals dupe tegen op het TikTok account van de Kruidvat zelf. Volgens de winkel ruikt hun ‘Happy Harmony’ douchegel namelijk precies hetzelfde als de ‘Happy Buddha’ variant van Rituals. 

‘Happy Harmony’ douchemousse van Kruidvat

De ‘Happy Buddha’ douchemousse van Rituals is gemaakt met sinaasappelbloesem en cederhout. Door de frisse geur begin je de dag met een fijne energieboost. De douchemousse is sinds kort verkrijgbaar onder de naam ‘Ritual of Mehr’ en is een van de populairste collecties van Rituals.

Met de ‘Happy Harmony’ lijn heeft Kruidvat de geur (en zelfs een beetje de verpakking) van Rituals nagemaakt. De drogisterij maakt er geen geheim van dat ze dit bewust hebben gedaan: op hun eigen TikTok account introduceren ze de douchegel zelf als een Rituals dupe.

@kruidvat6207 Dupess!!

Prijswinnende Kruidvat dupe

De ‘Happy Harmony’ lijn bestaat naast de douchegel uit een schuimende douchemousse. Deze lijn is gemaakt met dezelfde ingrediënten als de Rituals variant, waardoor de geur van de dupe niet van het origineel te onderscheiden is. Niet alleen de de geur, maar ook de prijs maakt ons happy: je shopt de douchemousse voor maar €1.69

De douchegel- en mousse ontvangen veel enthousiaste reviews. De douchemousse is zelfs zo populair dat het tot ‘Huismerkproduct van het Jaar 2023’ werd gekozen. Ook de reviews op de webshop zijn erg positief. Zo schrijft een klant: ‘De lekkere zachte, frisse citrusgeur vind ik té verslavend om tussendoor nog mijn andere douchegels op te maken. Deze gebruik ik nu weer elke dag. (P.s.: dit is mijn 2e review over dit product. Mijn 1e was al lyrisch, en nu dus gewoon weer!)’

kruidvat-douchemousse-dupe-rituals

 

SHOP NU VOOR 1.69 EURO

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!