Beauty

Deze liquid highlighter dupe van Kruidvat is precies als die van Charlotte Tilbury

kruidvat-dupe-charlotte-tilbury
Foto: Freepik

Dupes, we love them! Altijd fijne producten voor een prikkie. Elke maand proberen we er een paar te vinden voor jullie en ook nu hebben we weer een echte parel te pakken. Ben jij altijd al op zoek naar de beste highlighter? Dan zou ik even verder lezen. Deze shining beauty mag echt niet ontbreken in je make-up routine. Deze highlighter zorgt voor een prachtige glow waardoor je er meteen fris uitziet en dat voor een klein prijsje.

Welke soort highlighter is het beste?

Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten highlighters. Zo heb je poeders, sticks en liquid highlighters. De meningen verschillen altijd over wat nou de beste soort highlighter is om de hele dag het glans-effect op je gezicht te hebben. Wij zijn van mening dat het ligt aan het make-up effect dat je wil overbrengen. Wil je een dewy-look, dan is de stick of de liquid highlighter het beste. Maar zoek je meer naar een soort cakey-look, dan is de poeder beter. Wij vinden dat de dewy-look zorgt voor een natuurlijke make-up uitstraling.

Dus wij kiezen uiteraard voor de stick of liquid highlighter. Make-up experts geven dan ook aan dat deze 2 vormen van highlighters langer blijven zitten en je er dus langer profijt van hebt. Zo zorgt de liquid highlighter voor de perfecte glow zonder te veel glitters aan te brengen op je gezicht. En deze dupe is daar het perfecte voorbeeld voor. We hebben het over de Star Glow Liquid Highlighter van het Kruidvat huismerk. Bijna precies hetzelfde als die van Charlotte Tilbury. Het resultaat van deze dupe is echt mega.

@creajion Everybody scream for the most beautiful drugstore highlighters from kruidvat ✨😱 #highlighters #liquidhighlighters #kruidvatmakeup #kruidvat #pink #gold #bronse #champain #beautfull #drugstore #WOW #😱🤯 #sobeautifull #glitter #shimmer #scream #ahhhhhhhhhh ♬ S.I.M.P (Squirrels In My Pants) [From ‘Phineas And Ferb’] – Geek Music

Charlotte Tilbury dupe te koop bij Kruidvat

Deze Kruidvat Star Glow Liquid Highlighter heb je al binnen voor 5,49 euro. Inmiddels in deze topper online niet meer beschikbaar, maar in de winkels kan je hem nog steeds halen. Deze vloeibare formule bevat vitamine E en versmelt als het ware met je huid. De highlighter heeft een fijne applicator met een kussentje waardoor je alle delen van je gezicht makkelijk kan highlighten. Het zorgt voor de perfecte glans die je verwacht van een highlighter. Run, run, run!