kruidvat-elektrische-deken
Shopping

Kruidvat heeft een elektrische deken onder de 40 euro

Brrrrr wat is het koud deze dagen! Het liefst zitten we lekker de hele dag onder de dekens met een lekker warm kopje thee. Vanaf nu hoef je het niet meer koud te hebben met deze super goedkope elektrische deken van de Kruidvat. Jij gaat lekker warm de winter door met dit Medisina warmte-onderdeken. En dat voor nog geen vier tientjes.

Voordelig elektrische deken van de Kruidvat

Wat zouden we toch moeten zonder de Kruidvat? Echt werkelijk alles is er te kopen voor een spotprijsje. Wat dacht je bijvoorbeeld van dé populaire TikTok panty of de gezichtscrème van hun eigen lijn die vergelijkbaar is met een duurdere crème? Zelfs voor een pleziertje in bed kun je er terecht met de Satisfyer. Voor extra genot is het dan natuurlijk wel fijn dat het lekker warm in bed is (al krijg je dat waarschijnlijk al vanzelf met dit speeltje).

Met deze Medisina HU 665 ga jij ongetwijfeld warm de winter door. Bang voor oververhitting? Daar hoef je je geen zorgen over te maken, want het elektrische deken wordt niet veel warmer dan 38 graden. Dat is gelijk aan de gemiddelde lichaamstemperatuur en voorkomt zo dus oververhitting van je lichaam. Hij heeft 4 temperatuurniveaus en is snel te verwarmen met 100 watt. Met twee warmtezones: eentje voor je voeten en een voor je lichaam heb je niets meer te klagen.

deken-elektrische-kruidvat SHOP NU VOOR 36,99

Specificaties van het elektrische deken

Na een zware werkdag wil je natuurlijk het liefst liever dan heerlijk ontspannen en onbezorgd in slaap vallen om weer fresh en fruity de volgende dag op te laden. Dat is natuurlijk niet fijn in een koud bedje. Daarom is het elektrische deken van de Kruidvat echt ideaal. Veiligheid gaat uiteraard boven alles, daarom wordt hij automatisch uitgeschakeld na 180 minuten en bevat het deken een veiligheidssysteem met overhittingsbeveiliging.

Heb je een vlekje gemorst? No worries, dankzij de afneembare temperatuurregelaar is hij wasbaar en krijg je het er zo weer uit. Je koopt hem op de site van de Kruidvat voor 36,99 euro. Voor alle gemak laat je hem thuis leveren, maar je hem ook gratis op halen in de winkel. Wees er snel bij want het kan weleens hard gaan met deze koude dagen. Zie je een elektrische deken niet zo zitten, maar wil je het wel lekker warm hebben? Kijk dan eens naar het verzwaringsdeken van de Action voor een betere nachtrust.

elektrische-deken-kruidvat SHOP NU VOOR 36,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!