Shopping

Kruidvat’s Hyaluron Booster Drops van 4,49 houdt rimpels tegen

kruidvat-hyaluron-booster-rimpels

Kruidvat heeft ons al eens eerder verrast met prachtige beauty producten voor een spotprijsje. Zo tipte we laatst de gezichtscrème van de Kruidvat die een super alternatief is voor duurdere varianten. Ook maakten wij een sprongetje in de lucht toen we erachter kwamen dat hun heerlijk ruikende douchemousse een dupe is van Rituals. Nu kwamen we weer een topper tegen bij de rood met witte drogist. De Hyaluron Booster Drops heeft een hydraterend effect en belooft je huid voller te laten lijken. Wij namen de proef op de som.

Hyaluron Booster Drops van de Kruidvat

Hyaluwat? Hoor ik je al zeggen. Hyaluronzuur is goed in het binden en vasthouden van vocht in je huis. Hierdoor voelt je huidje zacht en gladder aan en ziet het er gehydrateerd uit. Nog een fijn voordeel: het houdt rimpels en fijne lijntjes tegen. In veel fijne verzorgingsproducten zit dit wondermiddeltje verwerkt. Zo ook bijvoorbeeld bij de Aldi dagcrème van 2.50 euro die net zo fijn werkt als de veel duurdere crèmes.

De Booster Drops van de Kruidvat beloven je huid de hele dag een frisse en gehydrateerde uitstraling te geven. Het product verhoogt het vochtgehalte van je huid zelfs met 36 procent, al 2 uur na gebruik. Klinkt allemaal heel mooi toch? Womanly was razend benieuwd wat dit goedje voor je huid zal doen.

kruidvat-rimpels SHOP NU VOOR 4.49

Hyaluron Booster Drops testen

Met dit koude weer hebben wij enorm last van een zeer droge huid.  Naast het drinken van veel water, genoeg groenten en fruit nemen en wat minder heet douchen, is het gebruiken van goede huidverzorging ook een must. De intensief hydraterende Kruidvat drops zijn daarbij een uitkomst voor een droge huid. Je brengt de druppels gelijkmatig aan op een goed gereinigd gezicht en je hals en decolleté. Dan klop je het zachtjes in je huid. Let er wel op dat je het niet per ongeluk in je ogen smeert.

We lazen al heel wat lovende reacties op Kruidvat.nl zoals: ‘Ben aangenaam verrast! Zie zelf verschil na enkele weken. Ga dit nog aankopen!’ en ‘Dit is verreweg het beste huidverzorging product dat ik in tijden heb gebruikt. Werkt voor van alles, ook droge en schrale plekken. Gebruik ’t zelfs in mijn haar!’ Dat laatste hebben we voor de zekerheid maar niet geprobeerd. Toch waren er ook negatieve reacties dat het een plakkerig spul is met overheersende geur en chemisch aanvoelt. Wij waren benieuwd.

kruidvat-hyaluron-drops SHOP NU VOOR 4.49

Review van het product die rimpels vermindert

Allereerst viel ons meteen de lage prijs op. Voor minder dan 5 euro is dit product sowieso het proberen waard. Toen we het glazen flesje met zwarte pipetje uit het doosje haalden, viel het ons op dat het goedje een lichtpaarse kleur heeft. Handig dat er een pipetje bij zit om zo te doseren. Helaas staat er alleen niet bij hoeveel druppels je nodig hebt. Dat is dan weer een tegenvaller. Wij hadden aan  2 druppels al genoeg voor het gezicht, hals en decolleté. De fijne frisse geur kwam ons meteen tegemoet.

Het product is heel vloeibaar en trekt meteen in. Na zo’n 5-10 seconden voel je het al wegtrekken op je gezicht. Als je 3 druppels gebruikt, voelt het inderdaad plakkerig aan. Gebruik dus niet teveel. Daarna kun je er een dag-of nachtcrème opsmeren. Als je huid droog is zie je al snel lijntjes ontstaan. Met deze booster zagen we dit al na een paar dagen verminderen. We merkten trouwens ook dat het een goed alternatief is voor een handcrème. Poezelige handjes na een paar druppels krijg je gegarandeerd met dit product.

kruidvat-retinol SHOP NU VOOR 4.49

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!