Beauty

Deze Kruidvat parfums lijken enorm op de bekende merkgeuren

kruidvat-parfums-bekende-merkgeuren

We kunnen niet genoeg parfumflesjes in huis hebben. Een alledaags geurtje, eentje voor de romantische avonden en eentje die ook geschikt is voor in de zon. Zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Helaas ben je er vaak een vermogen aan kwijt als je een hele collectie wilt opbouwen. Gelukkig bestaan er dupes: geuren die (bijna) hetzelfde ruiken als de designer parfums. Eerder hadden we al de goedkope Zara parfums en de heerlijke geuren van de Action uitgelicht. Deze keer maken we jou blij met Kruidvat dupes.

Goedkope Kruidvat parfums ruiken net zo lekker als de merkgeuren

Kruidvat heeft het merk NG in hun collectie dat staat voor Next Generation Parfums BV. Dit is een jong en innovatief bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Nederland. Wel zijn ze wereldwijd actief en opgesplitst in Next Generation Europe en Next Generation Asia.

Wij zijn in ieder geval enorm blij dat de Kruidvat dit goedkope merk in het assortiment heeft. Ze ruiken namelijk heerlijk maar je merkt het amper in je portemonnee. Het kan natuurlijk zijn dat je de geur minder lang ruikt, maar ook daarvoor hebben we dé oplossing. We hebben namelijk eerder 5 bijzondere tips gegeven om langer te genieten van je parfum. Benieuwd naar de dupes van Kruidvat? Lees snel verder.

@thebudgetshoppingsister ♬ original sound – sp33dsongsx

1. NG Dominatio Woman – Paco Rabanne Olympéa

De vrouwelijkheid straalt ervan af met deze heerlijke zachte geur. NG Dominatio is fris en bijzonder elegant. Hij is geïnspireerd op Olympéa van Paco Rabanne. Gelukkig is de prijs daarin niet meegenomen want voor deze geur betaal je maar 5.99 euro voor 100 ml . Dat is een heel groot verschil als je het vergelijkt met het grootste flesje van Paco Rabanne van 80 ml waar je 120 euro voor neerlegt.

kruidvat-NG Dominatio Woman - Paco Rabanne Olympea

2. NG Crystal Pink-  Yves Saint Laurent Black Opium

NG Crystal Pink is een extravagante, vrouwelijke en sensuele parfum. De top van de geur bestaat uit een combinatie van roze peper en oranjebloesem. Daarnaast kun je er ook de geur van koffiebonen en jasmijn in herkennen. Tenslotte wordt hij afgesloten met een zachte geur van vanille, patchoeli en houtachtig ceder. Ben je fan van Yves Saint Laurent Black Opium? Deze lijkt er ontzettend op. Je betaalt hier maar 5.99 euro per 100 ml voor. Scheelt enorm met de designer geur waar je 112 euro op de toonbank legt voor 90 ml.

kruidvat-ng-crystal-pink-yves-saint-laurent-black-opium

 

3. NG Bella Vida- Lancôme La Vie Est Belle

Kruidvat omschrijft NG Bella Vida als een geur van vrijheid en geluk. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van het leven. Een kruidige en houtige geur waar we blij van worden. Vooral omdat hij lijkt op Lancome La Vie Est Belle en laat dit nou net een ‘favorietje’ zijn op de redactie. Zoals je natuurlijk al had verwacht, ben je stukken goedkoper uit met de dupe van Kruidvat. Voor 80 ml ben je maar 5.99 euro kwijt aan de Bella Vida van NG. Veel beter voor je portemonnee dan de La Vie Est Belle die 154 euro vraagt voor 75 ml.

Kruidvat-bella-vida-lancome-la-vie-est-belle

4. NG Golddigger For Men –  Paco Rabanne One Million For Men

Uiteraard hebben we ook aan de mannen gedacht. Wanneer je NG Golddigger For Men ruikt, raak je er aan verslaafd. Hij begint fris en gaat langzaam over naar een kruidige en leerachtige geur. De topnoten van deze eau de toilette voor mannen zijn grapefruit, munt en bloedmandarijn. Een geur die geïnspireerd is op One Milion van Paco Rabanne. Voor maar 5.99 euro voor 100 ml heb je deze al op je nachtkastje staan. Daar kun je 17 flesjes Paco Rabanne voor kopen waar je in totaal 102 euro voor betaalt.

 

Kruidvat-NG-Golddigger-Paco -Rabanne- One -Million

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!