Beauty

Kruidvat Q10 Booster Drops van 5.99 geven rimpels geen kans

kruidvat-q10-booster-drops-rimpels

Kruidvat laat ons keer op keer versteld staan met hun mega goedkope beauty producten. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens heerlijk voor je huid. Niet zo lang geleden hebben we  Hyaluron Booster drops voor je getest. Deze druppels hebben een hydraterend effect en laat je huid voller lijken. Na gebruik waren waren we razend enthousiast. Nu zagen we het zusje hiervan in de schappen liggen: de Q10 Booster Drops. Wij waren benieuwd of dit net zo’n pareltje is.

Q10 Booster Drops van de Kruidvat

Q10 klinkt misschien als een ingewikkelde rekenformule, maar gelukkig is dit niet het geval. Heb jij ook geen idee wat dit precies inhoudt? Onze grote vriend Wikipedia heeft hier het antwoord op. Coenzyme Q, ook wel ubichinon genoemd, is een groep van vet oplosbare, vitamine-achtige stoffen die algemeen voorkomen in alle dierlijke cellen en verschillende bacteriën. Het komt vrijwel in alle voedingsmiddelen voor, maar vooral in orgaanvlees, lever, vis en gevogelte.

Eerder hadden we al de Dagcrème q10+ vitamine C van de Kruidvat geprobeerd. Dit beviel ons zo goed dat we de booster drops erbij hebben gehaald. Deze druppels beloven je een anti-age rimpel werking voor een gladdere huid en aantoonbaar verbeterde huidelasticiteit. Klinkt goed, nietwaar? De Coffeïne met stimulerende eigenschappen helpt de tekenen van een vermoeide huid verminderen en zorgt voor een stralende teint. Wij lazen al wat enthousiaste reviews op de site van Kruidvat en konden niet wachten om het product te proberen.

q10-kruidvat-booster-drops SHOP NU VOOR 5.99

Q10 Booster Drops testen

Voor nog geen zes euro is dit product natuurlijk meer dan het proberen waard. De verpakking is niet zo luxe als bijvoorbeeld de tanning drops van de Kruidvat, maar ja, wat wil je voor dat geld? Het potje is van glas en je kunt hier makkelijk doorheen kijken. Het viel ons op dat deze booster drops een hele andere structuur heeft dan die van de Hyaluron variant. In plaats van een blauw water-achtige structuur lijkt deze Q10 booster op een melk-achtig goedje. Doormiddel van een pipetje kan je makkelijk de hoeveelheid aangeven.

Hij trekt niet meteen in maar als je even wacht, voel je dit in je huidje binnendringen. Je moet de booster drops aanbrengen op een gereinigde huid en zachtjes inkloppen. De geur is trouwens mega lekker. Te beschrijven als bloemig, maar toch ook fris. Wij zijn fan!

kruidvat-q10-rimpels-drops SHOP NU VOOR 5.99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!