Shopping

Met deze Satisfyer deal van Kruidvat heb je geen man meer nodig

Kruidvat Satisfyer Pro 2

Vorige week was het Singles Day en meteen een goed moment om erbij stil te staan dat het helemaal niet erg is om vrijgezel te zijn. Het heeft zelfs voordelen  Qua intimiteit kan het wat lastiger zijn, maar ook daar is een oplossing voor. Deze week brengt Kruidvat je naar ongekende hoogtes met je nieuwe favoriete speeltje: de Satisfyer Pro 2 Air Pulse.

High-tech zuigkunsten van de Satisfyer

Waarschijnlijk heb je de naam Satisfyer Pro al eens voorbij zien komen en daar is een hele goede reden voor. Het speeltje is uitgeroepen tot beste sex toy van 2022 en het is vooral de Pro 2 waar vrouwen wild van worden.

De Satisfyer is namelijk niet je standaard vibrator, maar voegt een extra dimensie toe aan je solo sessies. Het high-tech seks speeltje combineert drukgolven met pulsaties. Deze combinatie zorgt voor een zuigende sensatie. die de orale kunsten van je ex tot een vage herinnering maakt. Het resultaat: snellere orgasmes, die een stuk intenser zijn dan je gewend bent.

Kruidvat Satsifyer Pro 2 vibrator SHOP NU VOOR 49,95

11 verschillende intensiteit niveaus

Om te beginnen plaats je het huidvriendelijke siliconen kapje over je clitoris en druk je de aan-knop. Omdat niet iedereen even gevoelig is en je niet altijd hetzelfde wilt, kun je kiezen uit 11 verschillende intensiteiten.

Geruisloos en waterdicht

Goed om te weten is dat het speeltje relatief stil is en je dus niet meteen verraad wat je aan het doen bent. Daarnaast heeft het apparaatje een IPX7 certificering, wat betekent dat je hem mee kan nemen onder de douche of in bad.

Volgens de fabrikant zou je je Satisfyer tot een meter diep tot 30 minuten kunnen onderdompelen voordat het mis begint te gaan.

Satisfyer Pro 2 vibrator SHOP NU VOOR 49,95

Satisfyer Pro 2 nu scoren bij Kruidvat

Als je het avontuur aandurft kun je de Satisfyer Pro 2 nu scoren bij Kruidvat voor 49,95. Op het moment hoef je geen verzendkosten te betalen en zou je het de volgende dag al in huis moeten hebben.

Mocht je om de zoveel tijd toch willen experimenteren met een echte man, dan zijn dit de standjes waar mannen gek op zijn. En vergeet niet dat koopjes shoppen ook zorgt voor happy hormonen.