Shopping

Kruidvat verkoopt 6x zo goedkoop alternatief voor populaire Stoov warmtekussen

kruidvat-stoov-warmtekussen-dupe
Foto: Womanly

Nu de kou weer in de lucht zit, zitten we het liefst met een kopje thee op de bank. En om de energiekosten niet de pan uit te laten rijzen, kiezen we graag voor een lekker warm fleecedekentje, of nog beter: een verwarmd kussentje. Op het internet zagen we al het (nogal dure) Stoov warmtekussen voorbijkomen. Nu we een 6x zo goedkoop alternatief op de website van Kruidvat zagen, konden we ons geluk niet op! 

Kruidvat alternatief voor Stoov warmtekussen

Een heerlijk warm kussentje onder je billen of op je buik: is dat niet de perfecte toevoeging aan je cosy night op de bank? Het Stoov warmtekussen is wat ons betreft een van de beste uitvindingen van de afgelopen paar jaar. Helaas komt dit kussen ook met een flink prijskaartje: voor één exemplaar betaal je maar liefst €119,95. Hoewel zo’n warmtekussen je flink wat energiekosten kan besparen, vonden we het toch iets te veel aan de prijs.

Gelukkig kunnen we ervan uitgaan dat alle populaire producten vroeg of laat een dupe (ook wel: goedkope variant van een luxe merk) krijgen. Zo ook het warmtekussen: afgelopen week zagen we tot onze grote vreugde een alternatief voor het Stoov warmtekussen voorbijkomen bij de Kruidvat. Net zo lekker warm, en met een heerlijk zacht stofje. En dat voor 6 keer zo goedkoop!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Elektrisch warmtekussen van de Kruidvat

Dit fijne elektrische warmtekussen is een gezellige en praktische toevoeging aan je interieur. Vooral tijdens het thuiswerken is dit gezellige warme kussentje een onmisbare accessoire. Het elektrische kussentje van de Kruidvat komt van de Patty collectie, en is een samenwerking met Patty Brard. Zij lanceerde al eerder een beautylijn in samenwerking met Kruidvat, waar ze onder andere een fijne CC cream introduceerde.

Het warmtekussen van Kruidvat bevat verborgen verwarmingselementen, die het kussen van binnenuit lekker warm maken. Je laadt de verwarmingselementen eenvoudig op door de meegeleverde powerbank. Zo kun je tot twee uur lang genieten van de warmte van het kussen. Door de zachte teddystof (in zowel wit als roze beschikbaar) is het kussentje ook nog eens lekker zacht. Je shopt het kussen bij de Kruidvat voor maar €19,99. Wees er snel bij, want deze kussens vliegen de winkel uit!