Kruidvat-tanning-drops-dupe-magic-drops
Style

Kruidvat zelfbruiner is de 3 keer zo goedkope dupe van Magic Drops

Wat zijn wij toch dol op dupes. Na een aantal koude wintermaanden hebben we het gevoel dat we aan een goede make-over toe zijn. Zo gaven we al eerder tips voor de haartrends van 2023 en tipten we je over deze Kruidvat dupes van bekende merk geuren. Nu zagen we op TikTok nog iets voorbij komen waar ons bleke huidje erg blij van wordt: zelfbruinende ’tanning drops’ van de Kruidvat die 3 keer zo goedkoop zijn dan de bekende Magic Drops van Collistar.

Magic Drops Collistar 

Met dit donkere winterweer kan onze huid wel een goede zomerse boost gebruiken. Helaas zijn de zonnestralen nog even ver te zoeken, dus moeten we het op de kunstmatige manier oplossen. De Magic Drops van Collistar zijn – ja echt – bijna magische druppels olie die je huid een geweldige getinte gloed geven. Na het smeren van een paar van deze druppels zie je er uit alsof je net terugkomt van een luxueuze vakantie op Ibiza.

Helaas zijn de drops bijna net zo prijzig als de Ibiza vakantie: zo betaal je voor een flesje van 30 ml bijna €30. Waren wij dan ook even blij toen we op TikTok een veel goedkopere variant van dit fijne spul tegenkwamen: de Kruidvat Beautifying Tanning Drops. Deze drops van €9,99 zouden hetzelfde zelfbruinende effect geven voor een derde van de prijs.

@maaikekonings Kruidvat Dupe van de collistar magic drups, nu €5,- 🤎 #kruidvattanning #collistarmagicdrops #dupe #aanbieding #foryou #fyp ♬ Flowers – Miley Cyrus

Kruidvat Beautifying Tanning Drops

De Beautifying Tanning Drops zijn onderdeel van de Kruidvat Skin Science lijn. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen en geven je huid een verzorgende boost. De Tanning Drops komen in een flesje met een pipet. Hierdoor kun je zelf de intensiteit van het bruinen aanpassen: 2 á 3 druppels voor een subtiel frisse zonnige gloed, en 4 à 5 druppels voor een stralend bruine teint.

Tip van TikTok: meng de druppels met je dagcrème. Hierdoor heb je minder kans op strepen of een niet-egale verdeling van de druppels. Smeer ook je hals goed in, zo voorkom je een opvallende overgang van getinte naar witte huid. Was na het aanbrengen goed je handen en tussen je vingers, om bruine vlekken te voorkomen. Het resultaat is een gezonde en zomerse gloed waar je deze laatste wintermaanden wel doorkomt.

kruidvat-tanning-drops-dupe

SHOP NU VOOR 9,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!