Beauty

Kruidvat Tea Tree Behandelingsolie van 2.69 bestrijdt mee-eters

kruidvat-tea-tree-olie-tegen-mee-eters

Tea Tree olie is een natuurlijke olie gemaakt van de bladeren van de theeboom. De olie staat al eeuwenlang bekend om zijn zuiverende en antibacteriële werking. Super fijn dat ze hier een complete lijn bij de Kruidvat van verkopen. Eerder waren we al mega enthousiast over de Originals Tea Tree gezichtscrème van de Kruidvat. Nu hadden we weer een parel van dit assortiment in het schap gezien: de behandelingsolie.

Kruidvat Tea Tree Behandelingsolie

Tea Tree maakt de huid niet alleen mooi schoon, maar zorgt er ook voor dat er geen nieuwe ontstekingen ontstaan. Heb je een onzuivere huid? Dan is het een feestje voor jouw velletje om deze te verzorgen met de ontstekingsremmende behandelingsolie. De kamille in de olie zorgt ervoor dat je huidje extra verzacht wordt.

Womanly testte dit fijne goedje zelf op ons gezicht en moest eerlijk gezegd wel even wennen aan de bijzonder geur van het product. Deze is namelijk heel aanwezig en een beetje kruidig. Toch ruik je deze indringende geur maar heel eventjes, want de olie trekt mega snel in. Superfijn dat het geen vettig laagje achterlaat.

kruidvat-tea-tree-olie

Tea Tree Olie aanbrengen

Eerst is het belangrijk om je huid goed te reinigen. Daarna breng je de olie aan op je puistje of mee-eters en laat je het vervolgens eventjes inwerken. Super handig dat het via een pipetje gaat, zodat je niet per ongeluk uitschiet. Onze voorkeur ging uit naar het aanbrengen in de avond. Dat kan de olie goed inwerken, terwijl jij je schoonheidsslaapje doet. Het flesje bevat maar 10 ml inhoud, echter dat is meer dan genoeg. Je hebt er namelijk maar een klein beetje van nodig.

Toen we de olie wat vaker achter elkaar gebruikten, zagen we toch echt wel dat de kleine oneffenheden gingen verminderden. Toch is het geen wondermiddel, maar het helpt wel om je huid rustiger te maken. Wil je hem ook proberen? Voor 2.69 euro koop je de Tea Tree Behandelingsolie op de site van de Kruidvat of in de winkel. Van de Originals Tea Tree lijn verkoopt deze fijne drogisterij ook een scrub crème, dag & nachtcrème, reinigingslotion en wasgel. Daar ben je dus voorlopig wel even zoet mee!

tea-tree-kruidvat